06 december 2017

6 Wintersport tips van Renke!

Het is weer tijd voor een lijstje! Bekijk de zes wintersporttips van onze skispecialist Renke.
Lees meer >

30 november 2017

6 apps voor de wintersport!

Tegenwoordig gaat niemand meer zonder zijn telefoon de deur uit, dus ook niet als je de piste op gaat! Wij delen de 6 wintersportapps die jij écht moet hebben. Read more..!
Lees meer >

30 november 2017

Atomic helm Revent+ Admin

Goed beschermd de piste op is één van de belangrijkste dingen tijdens de wintersport. Met de nieuwe Revent+ Admin helm van Atomic heb je niet alleen een toffe helm te pakken, maar ook nog eens optimale protectie! Learn more..
Lees meer >
Terug naar overzicht

dinsdag, 28 november 2017

New Brand | Icebreaker


Toen Jeremy Moon begon met Icebreaker was hij 24 jaar oud. Hij had geen geld en eigenlijk geen enkel idee wat hij aan het doen was. Nu zegt hij over de het merk "we were made to do it". Benieuwd naar het verhaal en de collectie? Check it now..!

In 1994 werd Jeremy Moon door een Amerikaanse vriendin geïntroduceerd aan een boer met 'Merino' schapen. Deze kennismaking had zoveel indruk op hem gemaakt dat hij het idee van Merino wol niet los kon laten. Merino wol is uniek en veel dunner dan traditionele wol. Het voelt zijdezacht aan, is ademend en isoleert zeer goed. Hij besloot een kledingmerk te starten, genaamd Icebreaker, waarin hij op bijzondere wijze Merino wol verwerkt. 

Zoals ieder begin, was het geen gemakkelijke opstart, maar inmiddels is de Icebreaker in meer dan 30 landen en ruim 2000 winkels verkrijgbaar. Waaronder Intersport Daka Amersfoort! 

It's about our relationship with nature, and to each other - Icebreaker


Wat maakt merinowol speciaal?

In de Icebreaker collectie is op bijzonder wijze merino wol verwerkt. De merino schaap is één van de oudste schapenrassen die er is. De kuddes leven in de zwaarste weersomstandigheden in landen als Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. De vacht van deze merino's is gemaakt om tegen extreme kou te kunnen. Hieruit blijkt dat hun vacht een stuk  beter isoleert, maar in de zomer juist heerlijk ademend is. Daarnaast is het lekker zacht en licht van gewicht.   

Icebreaker en merinowol

Icebreaker maakt alleen gebruik van het beste wol en produceert hiermee duurzame, trendy en comfortabele kleding. De baselayer is de eerste laag die je aantrekt als je de piste opgaat. Het voordeel van de merinowol in de Icebreaker collectie is dat het niet jeukt, het je zowel warm als koel houdt en licht van gewicht is. Kortom, de Icebreaker baselayers zijn de ideale onderlaag tijdens jouw wintersport, workout of buitenactiviteiten! 
                       

     ICEBREAKER
Tech Top LS Crewe (dames)
€ 99,99Shop >

ICEBREAKER
Vertex Leggings (dames)
€ 89,99Shop >


 

 
 ICEBREAKER
Everyday LS Crewe (heren)
€ 69,99Shop >
 ICEBREAKER
Everyday Leggings (heren)
€ 69,99Shop >