06 december 2017

6 Wintersport tips van Renke!

Het is weer tijd voor een lijstje! Bekijk de zes wintersporttips van onze skispecialist Renke.
Lees meer >

30 november 2017

6 apps voor de wintersport!

Tegenwoordig gaat niemand meer zonder zijn telefoon de deur uit, dus ook niet als je de piste op gaat! Wij delen de 6 wintersportapps die jij écht moet hebben. Read more..!
Lees meer >

30 november 2017

Atomic helm Revent+ Admin

Goed beschermd de piste op is één van de belangrijkste dingen tijdens de wintersport. Met de nieuwe Revent+ Admin helm van Atomic heb je niet alleen een toffe helm te pakken, maar ook nog eens optimale protectie! Learn more..
Lees meer >
Terug naar overzicht

donderdag, 30 november 2017

6 apps voor de wintersport!

Tegenwoordig gaat niemand meer zonder zijn telefoon de deur uit, dus ook niet als je de piste op gaat! Wij delen de 6 wintersportapps die jij écht moet hebben. Read more..!

Helly Hansen First Tracks: Powder Alarm!

We trappen af met de App van Helly Hansen genaamd First Tracks. Bij Helly Hansen houden ze namelijk van skiën net als wij. Niets is leuker dan skiën in de verse sneeuw en het is nog veel leuker als jij de eerste bent. Deze App is een wekker die je eerder wakker maakt wanneer er verse sneeuw ligt. Je kan zelf instellen hoelaat je gewekt wilt worden en bij hoeveel centimeter sneeuw. We laten het hieronder graag nog even in de video aan je zien! 

Google Play >

Apple iTunes >

Triplist

Triplist is dé app voor als je wel eens wat vergeet mee te nemen op vakantie. Je moet hem een keer helemaal instellen, maar daarna kun je hem elke keer weer opnieuw gebruiken. Je kan een lijst aanmaken waarbij je alles op je iPhone of iPad gemakkelijk kunt afvinken. Je kunt de app gemakkelijk personaliseren liever een andere achtergrond of een andere kleur, het kan! 

Apple iTunes >

Bergfex

Alle informatie over je skigebieden; pistekaarten, webcams, weer, skigebieden toevoegen, hoeveel liften, wat is open en wat niet, snow report, prijzen van de verschillende passen, informatie over de accommodaties en contactgegevens. Al met al, deze app heeft het allemaal.
Snowciety 

Zoek-je-vrienden-op-piste! Wil jíj nog een keer de afdaling pakken en jouw sneeuwmaatje liever al beginnen aan de eerste après-ski borrel? Dat kan natuurlijk! Vind jouw vrienden gemakkelijk terug in het grote piste-gebied met deze app. Het is eigenlijk een soort zoek je vrienden, maar dan eentje die zeer geschikt is voor op de piste.Go-Pro Capture

Een mooie afdaling gemaakt waarbij jij je Go-Pro aan had en waardoor jij prachtige foto's en video's hebt gemaakt. Edit de beelden meteen in een mooie video en update deze meteen.  
Ski Tracks (Lite) 

Benieuwd wat jouw maximale speed was op de piste of heb je altijd al willen weten welke afstanden je gemaakt hebt? Dan is deze app precies wat jij nodig hebt. De app werkt door middel van een GPS signaal en je hebt daarom dus ook geen internetverbinding nodig. Maak je foto’s onderweg dan kan je deze ook in die kaart weer terugvinden.

Lite gratis Apple iTunes >
Anders € 0,95 Google Play >


Ga goed voorbereid op reis en download de voor jou beste apps. Nu moet je alleen nog je telefoon mee nemen de piste op en dan kan de perfecte vakantie toch echt beginnen!