20 augustus 2017

Hot | Dé trailrunschoen voor hockeyers

Trailrunschoenen voor hockeyers? De Salomon Speedcross Vario en de Salomon Speedcross 4 zijn dan misschien niet bedoelt voor hockeyspelers, maar desondanks erg populair op het hockeyveld! Maar waarom..?
Lees meer >

17 augustus 2017

Back to school!

De zomervakantie is (bijna) voorbij, en de scholen beginnen weer. Ofwel, Back To School! En natuurlijk hoort bij een nieuw schooljaar een nieuw gevulde gymtas. Shop de nieuwste sportswear voor kids en bekijk de leukste back-to-school-items die wij voor jou hebben uitgezocht!
Lees meer >

13 augustus 2017

5x PUMA Ignite Dual Netfit

Daar is hij dan: de PUMA Ignite Dual Netfit! Je kunt deze schoen op máár liefst 5 manieren dragen. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van een unieke aanpasbare veter-systeem, dat oneindige opties op het gebied van prestaties en stijl in een schoen biedt. Puma geeft nu meer innovatie met de IGNITE-NETFIT.
Lees meer >
Terug naar overzicht

woensdag, 02 augustus 2017

Event | Voetbal Weekend!


Voetbal Weekend | 19 & 20 augustus 

In dit weekend draait het allemaal om voetbal bij Wim Jaquet! Doe mee aan toffe clinics, win te gekke prijzen en shop natuurlijk de nieuwste voetbalcollecties. Zet 'm alvast in jouw agenda!

Om de opening van het nieuwe voetbalseizoen te vieren, organiseren wij ieder jaar het Voetbal Weekend! Wat kan je allemaal doen tijdens dit toffe weekend?

GRATIS BEDRUKKING*

 WEDSTRIJD HOOGHOUDEN &
GRATIS VOETBALCLINICS

MUZIEK VAN ONZE EIGEN DJ 
& MORE!


PROGRAMMA VOETBAL WEEKEND

WEDSTRIJD HOOGHOUDEN
// WIN EEN PAAR VOETBALSCHOENEN

GRATIS VOETBAL CLINIC
// MET DE MANNEN VAN DE AMERSFOORTSE BOYS

Je hoeft je niet in te schrijven en de clinic is volledig gratis! De boys zijn beide dagen aanwezig, dus kom gezellig langs.

MUZIEK
// DJ MUNA

GRATIS BEDRUKKING*
// JOUW NAAM OP JE NIEUWE VOETBALSHIRT!

Bij aankoop van een voetbalshirt mag je gratis jouw shirt laten bedrukken.

*Deze actie is niet geldig op afgeprijsde artikelen en niet geldig in combinatie met andere acties. Eén artikel per klant. Vanwege drukte kan het mogelijk zijn dat jouw artikel niet meteen bedrukt kan worden.

Tot dan!
CHRISTIAAN // VOETBAL SPECIALIST


PROFESSIONEEL VOETBALADVIES?

Wil jij professioneel advies van een échte voetbalspecialist? Kom dan naar onze winkel en ontmoet bijvoorbeeld Christiaan van Hussen. Benieuwd wie hij is en wat hij precies doet? Bekijk dan snel deze video en leer Christiaan kennen! 

Wil je graag een persoonlijke afspraak maken met één van onze voetbalspecialisten in de winkel.
Maak dan via de website een afspraak.