20 augustus 2017

Hot | Dé trailrunschoen voor hockeyers

Trailrunschoenen voor hockeyers? De Salomon Speedcross Vario en de Salomon Speedcross 4 zijn dan misschien niet bedoelt voor hockeyspelers, maar desondanks erg populair op het hockeyveld! Maar waarom..?
Lees meer >

17 augustus 2017

Back to school!

De zomervakantie is (bijna) voorbij, en de scholen beginnen weer. Ofwel, Back To School! En natuurlijk hoort bij een nieuw schooljaar een nieuw gevulde gymtas. Shop de nieuwste sportswear voor kids en bekijk de leukste back-to-school-items die wij voor jou hebben uitgezocht!
Lees meer >

13 augustus 2017

5x PUMA Ignite Dual Netfit

Daar is hij dan: de PUMA Ignite Dual Netfit! Je kunt deze schoen op máár liefst 5 manieren dragen. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van een unieke aanpasbare veter-systeem, dat oneindige opties op het gebied van prestaties en stijl in een schoen biedt. Puma geeft nu meer innovatie met de IGNITE-NETFIT.
Lees meer >
Terug naar overzicht

maandag, 31 juli 2017

New Brand | Pure 2 Improve


Geheel van eigen bodem: Pure 2 Improve! Lees alles over deze nieuwe en toffe fitness gear, zoals een springtouw met gewichten, weighted vest, reaction trainer en meer.

'Our vision with Pure 2 Improve is simple, we help athletes at any level to improve their performance.'

Trainen op jouw eigen niveau! Met de fitness gear van Pure 2 Improve is dat zeker mogelijk. Dit nieuwe merk is niet alleen van eigen bodem, maar heeft ook een stoere look en biedt kwalitatieve producten! Breng jouw conditie op peil en train je balans, flexibiliteit en behendigheid met alle Pure 2 Improve fitness accessoires. 

PURE 2 IMPROVE
weighted vest
€ 69,99


PURE 2 IMPROVE
lateral trainer
€ 22,99


PURE 2 IMPROVE
springtouw met gewichten
€ 13,99


PURE2IMPROVE Speed Jumprope
Pure 2 Improve staat voor een gezondere levensstijl met meer oefening en training. Ze willen onderscheidende producten en diensten produceren die de consument aanspreekt. Want dat is het belangrijkste! Als je het ons vraagt is het goed gelukt. Op het moment dat Pure 2 Improve bij ons binnenkwam was ons gehele team direct razend enthousiast!De producten zijn gemaakt voor iedereen in elke leeftijdsgroep en of je man of vrouw bent maakt eigenlijk niet uit. Een zeer belangrijk voordeel van Pure 2 Improve is dat alle producten zijn ontworpen om de perfecte workout te creëren voor iedere atleet. 

PURE 2 IMPROVE
reaction trainer
€ 8,99


PURE 2 IMPROVE
core wheels set
€ 34,99


PURE 2 IMPROVE
roller small
€ 24,99PURE2IMPROVE Exercise mat


Shop de gehele Pure 2 Improve collectie.