06 december 2017

6 Wintersport tips van Renke!

Het is weer tijd voor een lijstje! Bekijk de zes wintersporttips van onze skispecialist Renke.
Lees meer >

30 november 2017

6 apps voor de wintersport!

Tegenwoordig gaat niemand meer zonder zijn telefoon de deur uit, dus ook niet als je de piste op gaat! Wij delen de 6 wintersportapps die jij écht moet hebben. Read more..!
Lees meer >

30 november 2017

Atomic helm Revent+ Admin

Goed beschermd de piste op is één van de belangrijkste dingen tijdens de wintersport. Met de nieuwe Revent+ Admin helm van Atomic heb je niet alleen een toffe helm te pakken, maar ook nog eens optimale protectie! Learn more..
Lees meer >
Terug naar overzicht

maandag, 31 juli 2017

New Brand | Pure 2 Improve


Geheel van eigen bodem: Pure 2 Improve! Lees alles over deze nieuwe en toffe fitness gear, zoals een springtouw met gewichten, weighted vest, reaction trainer en meer.

'Our vision with Pure 2 Improve is simple, we help athletes at any level to improve their performance.'

Trainen op jouw eigen niveau! Met de fitness gear van Pure 2 Improve is dat zeker mogelijk. Dit nieuwe merk is niet alleen van eigen bodem, maar heeft ook een stoere look en biedt kwalitatieve producten! Breng jouw conditie op peil en train je balans, flexibiliteit en behendigheid met alle Pure 2 Improve fitness accessoires. 

PURE 2 IMPROVE
weighted vest
€ 69,99


PURE 2 IMPROVE
lateral trainer
€ 22,99


PURE 2 IMPROVE
springtouw met gewichten
€ 13,99


PURE2IMPROVE Speed Jumprope
Pure 2 Improve staat voor een gezondere levensstijl met meer oefening en training. Ze willen onderscheidende producten en diensten produceren die de consument aanspreekt. Want dat is het belangrijkste! Als je het ons vraagt is het goed gelukt. Op het moment dat Pure 2 Improve bij ons binnenkwam was ons gehele team direct razend enthousiast!De producten zijn gemaakt voor iedereen in elke leeftijdsgroep en of je man of vrouw bent maakt eigenlijk niet uit. Een zeer belangrijk voordeel van Pure 2 Improve is dat alle producten zijn ontworpen om de perfecte workout te creëren voor iedere atleet. 

PURE 2 IMPROVE
reaction trainer
€ 8,99


PURE 2 IMPROVE
core wheels set
€ 34,99


PURE 2 IMPROVE
roller small
€ 24,99PURE2IMPROVE Exercise mat


Shop de gehele Pure 2 Improve collectie.