11 oktober 2017

5x Amersfoort in de vakantie

Het is (bijna) herfstvakantie en dat betekent natuurlijk dat we eropuit gaan. Wij geven jou de 5 leukste dingen om te doen in Amersfoort. Read more..!
Lees meer >

11 oktober 2017

Play Padel!

Padel is al een tijdje populair in Nederland. Maar wat is het nu eigenlijk? Padel is een mix tussen squash en tennis!
Lees meer >

10 oktober 2017

Boksen!

Je verbrandt veel calorieën in korte tijd, je krijgt een beter uithoudingsvermogen, je wordt sterker, leert meer over zelfverdediging én, last but not least, het is onwijs leuk! We hebben het natuurlijk over boksen.
Lees meer >
Terug naar overzicht

dinsdag, 01 augustus 2017

New Brand | Goal Zero


Charge or Power! Met de nieuwste producten van Goal Zero laad je door middel van zonne-energie jouw telefoon, laptop, camera en meer op. 

Je kent het wellicht wel dat al je elektronische apparaten energie zuigen en dus na een tijdje leeg zijn. Wanneer je geen stopcontact in de buurt hebt omdat je op reis bent dan is Goal Zero jouw redder in nood. 

Goal Zero is een onderdeel van hét Amerikaanse bedrijf NRG Energy. Ze hadden bij het ontwerpen van deze nieuwe lijn altijd al een duidelijk missie, namelijk: duurzame producten ontwikkelen. De zonnepanelen van Goal Zero zijn zo gemaakt dat er bij een klein beetje daglicht ook nog steeds energie gegenereerd kan worden. Waar je ook bent, Goal Zero is er altijd voor jou!


Hoe werkt Goal Zero?

Met Goal Zero kan je zelf energie genereren. Je kunt met de opgeslagen energie verschillende apparaten opladen, zoals jouw telefoon,  maar ook je computer. Je hebt wel UV-straling nodig om energie te genereren. Het belangrijkste is dat de zonnepaneel zoveel mogelijk direct naar de zon te richten. Midden op de dag staat de zon het hoogst. In de uren (van 11:00 tot 15:00) zijn de omstandigheden vaak het beste. De tijd ervoor of erna zullen wat minder zijn.

     

GOALZERO
10 inch lightning cable
€ 11,99

GOALZERO
lighthouse micro flash
€ 29,99 


 
GOALZERO
lighthouse 400
€ 79,99


 

Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn zonne-energie optimaal gebruik?

De energie die je genereert via een zonnepaneel, kan worden opgeslagen in een powerbank of generator. Zo zorg je ervoor dat je waar en wanneer je ook bent altijd je producten kunt opladen. Ook als je lekker door de jungle loopt of wanneer je gewoon thuis op de bank zit. 

De zon raakt nooit op dus het heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Het is goed voor het klimaat maar tegelijkertijd produceer je ook minder fossiele brandstoffen zoals olie, kolen en gas waardoor de CO2-uitstoot afneemt.Als je het aan ons vraagt heb je met GoalZero een kwaliteitsproduct te pakken. Wij zijn in ieder geval razend enthousiast!

GOALZERO
yeti 150
€ 249,99GOALZERO
venture 30 solar recharger
€ 99,99 GOALZERO
nomad 7 plus
€ 99,99
GOALZERO Yeti 400Benieuwd naar de gehele collectie? Shop nu.