06 december 2017

6 Wintersport tips van Renke!

Het is weer tijd voor een lijstje! Bekijk de zes wintersporttips van onze skispecialist Renke.
Lees meer >

30 november 2017

6 apps voor de wintersport!

Tegenwoordig gaat niemand meer zonder zijn telefoon de deur uit, dus ook niet als je de piste op gaat! Wij delen de 6 wintersportapps die jij écht moet hebben. Read more..!
Lees meer >

30 november 2017

Atomic helm Revent+ Admin

Goed beschermd de piste op is één van de belangrijkste dingen tijdens de wintersport. Met de nieuwe Revent+ Admin helm van Atomic heb je niet alleen een toffe helm te pakken, maar ook nog eens optimale protectie! Learn more..
Lees meer >
Terug naar overzicht

woensdag, 09 augustus 2017

Hardloopevent | Royal RunHardlopen met een koninklijk tintje! Ook dit jaar vindt de Royal Run bij Paleis Soestdijk weer plaats en wij zijn de trotse sponsor. Het is alweer de vierde keer dat dit hardloopevenement georganiseerd wordt. Dit jaar kan jij meedoen aan deze run op zondag 27 augustus. De Royal Run is voor iedereen! Zo kunnen volwassenen zich inschrijven voor de
individuele of Business Run in drie verschillende afstanden en
kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen meedoen bij het onderdeel de Kids Run. Heb jij al kaarten?

De Royal Run bij  is één groot feest!

Natuurlijk is hardlopen door de tuinen van Paleis Soestdijk al één groot feest, maar er is meer! Het startschot wordt namelijk gegeven door het eeuwenoude kanon van de stadskanonniers uit Amersfoort. Er zijn jonkvrouwen en lakeien aanwezig om je welkom te heten of mee op de foto te gaan. Daarnaast is er natuurlijk muziek  en kan na de run gezellig blijven hangen voor een drankje en/of hapje op het Food Plaza (gelegen direct na de finish). 


Welke Royal afstanden zijn er?

Tijdens de Royal Run kun je drie afstanden lopen. Namelijk 3,5km, 7km en 10,5 km. Dit kan je individueel doen of als businessloper. Voor de kinderen is er een aparte afstand. Dus mocht je gezellig met de kinderen mee willen doen, dan kan dat. De kidsrun is 1300 meter. Alle deelnemers lopen eerst langs het beroemde bordes van het Paleis Soestdijk en daarna via het park het Koninklijke bos in. Deze is normaal gesproken het hele jaar afgesloten, maar speciaal voor dit evenement is hij open voor de run én voor de toeschouwers. 

Wat zijn de kosten?

De individuele inschrijving bedragen voor kinderen € 8,50 en voor volwassen € 19,50 inclusief toegang tot het park van Paleis Soestdijk. Mocht je niet willen meedoen, maar wel willen komen kijken dan dienen er ook kaarten gekocht te worden, alleen dan voor een kleinere prijs. Dit omdat je toegang moet betalen om naar Paleis Soestdijk te komen. Normaal gesproken is dit namelijk afgesloten, maar speciaal voor dit evenement is hij helemaal open. 

Is er vervoer naar Paleis Soestdijk?

Heb je geen eigen vervoer maar wil je wel graag meedoen? Dat kan. Wanneer je eindpunt treinstation Baarn is kan je vanaf daar geheel gratis de bus pakken. Deze brengt je van en naar Paleis Soestdijk. Zodat ook jij op tijd aan de run kan beginnen.           


Tip van ons voor jou!

Breng na de run nog even een bezoek aan het Paleis. Deze is namelijk normaal gesproken gesloten, maar in verband met het event is hij speciaal open. Je kan je laten rondleiden door een gastheer of gastvrouw. 

Waarom óók jij mee moet doen!

  • Op een unieke locatie, namelijk Paleis Soestdijk 
  • Toegang tot het paleis en daarna een mogelijkheid om een rondleiding te krijgen 
  • Een mooie ervaring 
  • Het één groot feest is 
  • Er verschillende afstanden zijn!

Koop de laatste kaarten bij ons in de winkel!

Genoeg redenen om mee te doen aan deze run toch? Koop vanaf 10 augustus de laatste kaarten aan de kassa bij ons in de winkel. Jij komt toch ook? Hopelijk tot dan! 


Voor meer informatie: www.royalrun.nl