06 december 2017

6 Wintersport tips van Renke!

Het is weer tijd voor een lijstje! Bekijk de zes wintersporttips van onze skispecialist Renke.
Lees meer >

30 november 2017

6 apps voor de wintersport!

Tegenwoordig gaat niemand meer zonder zijn telefoon de deur uit, dus ook niet als je de piste op gaat! Wij delen de 6 wintersportapps die jij écht moet hebben. Read more..!
Lees meer >

30 november 2017

Atomic helm Revent+ Admin

Goed beschermd de piste op is één van de belangrijkste dingen tijdens de wintersport. Met de nieuwe Revent+ Admin helm van Atomic heb je niet alleen een toffe helm te pakken, maar ook nog eens optimale protectie! Learn more..
Lees meer >
Terug naar overzicht

zondag, 18 juni 2017

De vegan lijn van TOMS


Wie kent ze niet, de hippe Toms espadrilles maar ken je ook de vegan lijn van TOMS? De vrolijke schoentjes die je outfit helemaal afmaken. Wist jij ook dat Toms een echt goede doelen merk is en met jouw aankoop mensen in nood helpt? Bij ieder verkocht paar gaat er ook een paar schoenen naar een kind in nood. One for one!

One for One

Toms heeft inmiddels al meer dan 70 miljoen schoenen gegeven aan kinderen in nood. Door jouw aankoop bied Toms gezondheidszorg, onderwijs en ontwikkelingsprogramma’s om de toekomst van kinderen, hun families en gemeenschappen in nood te verbeteren. Dat is nog niet alles! Ze doen ook aan lokale productie in Ethiopië, India en Kenia. Dit is rondom de gebieden waar de schoenen ook worden weggegeven. De lokale productie helpt bij het stimuleren van ondernemerschap en zorgt voor werkgelegenheid en duurzame toekomst kansen. 

Vegan lijn

Toms gebruikt vooral duurzame materialen. Er is zelfs een speciale vegan lijn. Vegan betekent dat er geen dierlijke materialen zijn gebruikt. Wel gebruiken ze natuurlijke hennep, gerecycled polyester en biologisch katoen. Ook de schoenendozen zijn duurzaam aangezien die voor 80% gemaakt zijn van gerecycled afval en worden bedrukt met milieu vriendelijk soja inkt! Bijna alle Toms schoenen uit ons assortiment hebben een anti bacteriële en uitneembare binnenzool. 
 
 


Onze favorieten

We hebben een ruim aanbod aan TOMS. Hierboven zie je twee van onze favorieten maar we hebben ze natuurlijk in meerdere soorten! Shop nu jouw favorieten TOMS schoenen >>  Shop ze snel hier!