23 augustus 2017

Papillon | Voor jouw ballerina!

Tijdloos en klassiek: de nieuwe collectie van Papillon is wel heel leuk voor jouw kleine ballerina of danseres! Laat jouw kleine meid rond dansen in de meest schattige tutu of een snoezig rokje.
Lees meer >

22 augustus 2017

Evers staat op Run

De Evers Staat Op Run is een feit! Op 9 september organiseert 538 in samenwerking met Intersport dé Evers Staat op Run door het Sciencepark in Amsterdam. Het wordt een relaxte route van 5,38 kilometer! Dit is natuurlijk op zichzelf al super leuk, maar nog mooier is om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds.
Lees meer >

20 augustus 2017

Hot | Dé trailrunschoen

Trailrunschoenen voor hockeyers? De Salomon Speedcross Vario en de Salomon Speedcross 4 zijn dan misschien niet bedoeld voor hockeyspelers, maar desondanks erg populair op het hockeyveld! Maar waarom..?
Lees meer >
Terug naar overzicht

donderdag, 15 juni 2017

Beach highlights: wat zijn de trends voor 2017

Leve de zomer! Van ons mag de zomer helemaal los barsten want wij zijn er al helemaal klaar voor. Iedereen wil er natuurlijk volgens de laatste trends bijlopen. Deze trendy items laten zien welke stijlen er helemaal hot zijn dit seizoen.Crochet bikini

Deze crochet bikini’s zijn de musthave voor deze zomer. De gehaakte bikini is zeker weten een trend waar iedereen verliefd op is. Je hebt ze in allerlei soorten figuren en patronen. Ze zijn daarnaast nog eens ontzettend leuk en zien er onwijs schattig uit. Het is dus zeker weten een bikini die jij in je kast moet hebben.


Strandlaken

De ronde strandlaken trend genaamd ‘Roundie’ is het item waar je mee gezien wil worden deze zomer. Het is overgewaaid uit Australië, iets wat wij helemaal niet erg vinden. Door de vorm hoef je niet telkens te verplaatsen voor de zon. Er zelfs genoeg plek voor twee. Met de Roundie heb je in ieder geval geen problemen meer met een te kleine strandlaken.

Hoed

Trendy op het strand verschijnen? Met deze fashion hoed steel jij sowieso de show. Het zijn twee prachtige strohoeden, die bij elke zomerse outfit passen. Je kunt ze ook erg leuk combineren bij een festival outfit of bij je bikini. De hoed beschermt je ook nog eens tegen de zon. 
 
Shop nu de nieuwe beach collectie in onze webshop of in onze winkel! 

Wat is jouw favoriete trend voor deze zomer?