26 juni 2017

Spotlight Vierdaagse wandelen met Lowa

Elise en Annick zijn beide outdoor specialisten die al hard aan het trainen zijn voor de Nijmeegse Vierdaagse. Vandaag uitgelicht hun wandelschoenen van Lowa. Annick wandelt op de Lowa Innox en Elise op de Lowa Strato. In dit artikel vertellen we wat meer over deze fijne wandelschoenen.
Lees meer >

22 juni 2017

Spotlight: Amilco Atlantis 2.0 is de nieuwe vorm van duiken

De Amilco Atlantis 2.0 is de nieuwe vorm van duiken. Dankzij een mooi ontworpen masker is er veel meer te zien onder water. Het idee van dit duikmasker is gekomen, doordat de normale snorkels niet erg comfortabel zijn en wat is er nou mooier dan een prachtig zicht onder water en geen last meer hebben van water in de bril of water in de mond. Dat is een win-win situatie!
Lees meer >

18 juni 2017

De vegan lijn van TOMS

Wie kent ze niet, de hippe Toms espadrilles maar ken je ook de vegan lijn van TOMS? De vrolijke schoentjes die je outfit helemaal afmaken. Wist jij ook dat Toms een echt goede doelen merk is en met jouw aankoop mensen in nood helpt? Bij ieder verkocht paar gaat er ook een paar schoenen naar een kind in nood. One for one!
Lees meer >
Terug naar overzicht

maandag, 12 juni 2017

Just in: Slokker fietshelmen met vizier


JUST IN: Slokker Fietshelmen met vizier

De Slokker Fietshelmen met vizier zijn het nieuwste van het nieuwste op de markt van fietshelmen. Tot voorheen produceerde Slokker alleen professionele wintersport helmen, maar met deze nieuw helm begeeft Slokker zich ook op de wielermarkt. De helm is voorzien van alle faciliteiten die jij nodig hebt als jij een echte fiets liefhebber bent en niet vies bent van wat modder.

Wat is er nieuw en bijzonder aan deze fietshelmen?

1. Het vizier

Het vizier dat geïntegreerd is in de helm kan bewegen, dus voordat je een modderplas inrijdt zorg je dat het vizier naar beneden zit, en daarna kan je het vizier omhoog doen, totdat je kans hebt gezien om het vizier weer schoon te maken. Het vizier zet je gemakkelijk vast, in verschillende standen. Ook handig: het vizier past met gemak over je eigen bril heen.


2. De krasbestendige lens

De lens is zo gemaakt dat je niet snel krassen zal oplopen, wat wel prettig is, want je helm moet tenslotte tegen een stootje kunnen.

3. De foto chromatische technologie

Dankzij deze technologie past de lens zich aan op het buitenlicht. Is het zonnig? Dan wordt de lens automatisch donkerder. Rijdt je vervolgens in het bos? Dan zal de lens lichter kleuren.

4. Het geïntegreerd Led-licht

Om ook in het donker goed zichtbaar te zijn voor jouw medeweggebruikers is de helm aan de achterkant voorzien van een Led-lampje dat kan knipperen.

En verder...

Verder is de helm extreem licht van gewicht en is de helm voorzien van een comfortabele padding aan de binnenkant. 

De helm is verkrijgbaar in 5 kleuren: