06 december 2017

6 Wintersport tips van Renke!

Het is weer tijd voor een lijstje! Bekijk de zes wintersporttips van onze skispecialist Renke.
Lees meer >

30 november 2017

6 apps voor de wintersport!

Tegenwoordig gaat niemand meer zonder zijn telefoon de deur uit, dus ook niet als je de piste op gaat! Wij delen de 6 wintersportapps die jij écht moet hebben. Read more..!
Lees meer >

30 november 2017

Atomic helm Revent+ Admin

Goed beschermd de piste op is één van de belangrijkste dingen tijdens de wintersport. Met de nieuwe Revent+ Admin helm van Atomic heb je niet alleen een toffe helm te pakken, maar ook nog eens optimale protectie! Learn more..
Lees meer >
Terug naar overzicht

maandag, 12 juni 2017

Just in: Slokker fietshelmen met vizier


JUST IN: Slokker Fietshelmen met vizier

De Slokker Fietshelmen met vizier zijn het nieuwste van het nieuwste op de markt van fietshelmen. Tot voorheen produceerde Slokker alleen professionele wintersport helmen, maar met deze nieuw helm begeeft Slokker zich ook op de wielermarkt. De helm is voorzien van alle faciliteiten die jij nodig hebt als jij een echte fiets liefhebber bent en niet vies bent van wat modder.

Wat is er nieuw en bijzonder aan deze fietshelmen?

1. Het vizier

Het vizier dat geïntegreerd is in de helm kan bewegen, dus voordat je een modderplas inrijdt zorg je dat het vizier naar beneden zit, en daarna kan je het vizier omhoog doen, totdat je kans hebt gezien om het vizier weer schoon te maken. Het vizier zet je gemakkelijk vast, in verschillende standen. Ook handig: het vizier past met gemak over je eigen bril heen.


2. De krasbestendige lens

De lens is zo gemaakt dat je niet snel krassen zal oplopen, wat wel prettig is, want je helm moet tenslotte tegen een stootje kunnen.

3. De foto chromatische technologie

Dankzij deze technologie past de lens zich aan op het buitenlicht. Is het zonnig? Dan wordt de lens automatisch donkerder. Rijdt je vervolgens in het bos? Dan zal de lens lichter kleuren.

4. Het geïntegreerd Led-licht

Om ook in het donker goed zichtbaar te zijn voor jouw medeweggebruikers is de helm aan de achterkant voorzien van een Led-lampje dat kan knipperen.

En verder...

Verder is de helm extreem licht van gewicht en is de helm voorzien van een comfortabele padding aan de binnenkant. 

De helm is verkrijgbaar in 5 kleuren: