23 augustus 2017

Papillon | Voor jouw ballerina!

Tijdloos en klassiek: de nieuwe collectie van Papillon is wel heel leuk voor jouw kleine ballerina of danseres! Laat jouw kleine meid rond dansen in de meest schattige tutu of een snoezig rokje.
Lees meer >

22 augustus 2017

Evers staat op Run

De Evers Staat Op Run is een feit! Op 9 september organiseert 538 in samenwerking met Intersport dé Evers Staat op Run door het Sciencepark in Amsterdam. Het wordt een relaxte route van 5,38 kilometer! Dit is natuurlijk op zichzelf al super leuk, maar nog mooier is om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds.
Lees meer >

20 augustus 2017

Hot | Dé trailrunschoen

Trailrunschoenen voor hockeyers? De Salomon Speedcross Vario en de Salomon Speedcross 4 zijn dan misschien niet bedoeld voor hockeyspelers, maar desondanks erg populair op het hockeyveld! Maar waarom..?
Lees meer >
Terug naar overzicht

maandag, 12 juni 2017

Just in: Slokker fietshelmen met vizier


JUST IN: Slokker Fietshelmen met vizier

De Slokker Fietshelmen met vizier zijn het nieuwste van het nieuwste op de markt van fietshelmen. Tot voorheen produceerde Slokker alleen professionele wintersport helmen, maar met deze nieuw helm begeeft Slokker zich ook op de wielermarkt. De helm is voorzien van alle faciliteiten die jij nodig hebt als jij een echte fiets liefhebber bent en niet vies bent van wat modder.

Wat is er nieuw en bijzonder aan deze fietshelmen?

1. Het vizier

Het vizier dat geïntegreerd is in de helm kan bewegen, dus voordat je een modderplas inrijdt zorg je dat het vizier naar beneden zit, en daarna kan je het vizier omhoog doen, totdat je kans hebt gezien om het vizier weer schoon te maken. Het vizier zet je gemakkelijk vast, in verschillende standen. Ook handig: het vizier past met gemak over je eigen bril heen.


2. De krasbestendige lens

De lens is zo gemaakt dat je niet snel krassen zal oplopen, wat wel prettig is, want je helm moet tenslotte tegen een stootje kunnen.

3. De foto chromatische technologie

Dankzij deze technologie past de lens zich aan op het buitenlicht. Is het zonnig? Dan wordt de lens automatisch donkerder. Rijdt je vervolgens in het bos? Dan zal de lens lichter kleuren.

4. Het geïntegreerd Led-licht

Om ook in het donker goed zichtbaar te zijn voor jouw medeweggebruikers is de helm aan de achterkant voorzien van een Led-lampje dat kan knipperen.

En verder...

Verder is de helm extreem licht van gewicht en is de helm voorzien van een comfortabele padding aan de binnenkant. 

De helm is verkrijgbaar in 5 kleuren: