19 oktober 2017

Spierherstel met Skins

Je kent het wel last van spierpijn of last van de spieren na een intensieve workout. Niet heel fijn. Met Skins ga je het probleem tegen en herstellen je spieren gemakkelijk. Het enige wat je moet doen is de broek of het shirt minstens 3 uur dragen na de training of tijdens het slapen. Read more..!
Lees meer >

11 oktober 2017

5x Amersfoort in de vakantie

Het is (bijna) herfstvakantie en dat betekent natuurlijk dat we eropuit gaan. Wij geven jou de 5 leukste dingen om te doen in Amersfoort. Read more..!
Lees meer >

11 oktober 2017

Play Padel!

Padel is al een tijdje populair in Nederland. Maar wat is het nu eigenlijk? Padel is een mix tussen squash en tennis!
Lees meer >
Terug naar overzicht

maandag, 12 juni 2017

Just in: Slokker fietshelmen met vizier


JUST IN: Slokker Fietshelmen met vizier

De Slokker Fietshelmen met vizier zijn het nieuwste van het nieuwste op de markt van fietshelmen. Tot voorheen produceerde Slokker alleen professionele wintersport helmen, maar met deze nieuw helm begeeft Slokker zich ook op de wielermarkt. De helm is voorzien van alle faciliteiten die jij nodig hebt als jij een echte fiets liefhebber bent en niet vies bent van wat modder.

Wat is er nieuw en bijzonder aan deze fietshelmen?

1. Het vizier

Het vizier dat geïntegreerd is in de helm kan bewegen, dus voordat je een modderplas inrijdt zorg je dat het vizier naar beneden zit, en daarna kan je het vizier omhoog doen, totdat je kans hebt gezien om het vizier weer schoon te maken. Het vizier zet je gemakkelijk vast, in verschillende standen. Ook handig: het vizier past met gemak over je eigen bril heen.


2. De krasbestendige lens

De lens is zo gemaakt dat je niet snel krassen zal oplopen, wat wel prettig is, want je helm moet tenslotte tegen een stootje kunnen.

3. De foto chromatische technologie

Dankzij deze technologie past de lens zich aan op het buitenlicht. Is het zonnig? Dan wordt de lens automatisch donkerder. Rijdt je vervolgens in het bos? Dan zal de lens lichter kleuren.

4. Het geïntegreerd Led-licht

Om ook in het donker goed zichtbaar te zijn voor jouw medeweggebruikers is de helm aan de achterkant voorzien van een Led-lampje dat kan knipperen.

En verder...

Verder is de helm extreem licht van gewicht en is de helm voorzien van een comfortabele padding aan de binnenkant. 

De helm is verkrijgbaar in 5 kleuren: