23 september 2017

Event | Brooks 7 oktober!

Altijd al kennis willen maken met de Brooks hardloopschoenen. Grijp dan nu je kans want op 7 oktober staan de Brooks experts bij ons in de winkel. Je krijgt de kans om Brooks hardloopschoenen uitgebreid te testen en natuurlijk word je geholpen door ons vakkundige personeel. Daarnaast ontvang je bij aankoop van een paar Brooks hardloopschoenen een leuke goodie! See you there!
Lees meer >

22 september 2017

Wat neem je mee op wandelvakantie?

Altijd al willen weten wat je eigenlijk écht allemaal mee moet nemen op wandelvakantie? Wij vroegen het onze outdoorspecialist Elise.
Lees meer >

14 september 2017

Musthave: AGU regenjack

Deze regenjas van Agu is dé musthave voor komend (regen)seizoen! Waarom? Met deze regenjas hoef jij niet meer te zoeken naar een regenbroek, want binnen enkele seconden is dit jack getransformeerd in een stijlvolle poncho!
Lees meer >
Terug naar overzicht

maandag, 02 januari 2017

Nieuw jaar, nieuwe uitdagingen!


Nieuw jaar, nieuwe uitdagingen en back in shape! Nadat we 2016 knallend hebben afgesloten, mogen de kerstkilo's er weer af! Tijd om 2017 sportief, fris en gezond te beginnen en weer volop te gaan hardlopen en/of fitnessen. Om jou alvast een handje te helpen hebben wij de mooiste sportoutfits op een rijtje gezet.

Wat kan jij doen om de extra kilo's er weer vanaf te krijgen? Ga nieuwe uitdagingen aan! Stel doelen en daag jezelf uit: ga bijvoorbeeld een keer mee te doen aan een hardloopevent, train voor de halve marathon of verplicht jezelf iedere week je fitnesspasje te gebruiken!  

Wat zijn de trends? Fit & Health zjin dé keywords in 2017. Sporten is een lifestyle, evenals een gezonde voeding. In dit nieuwe jaar gaan we de uitdaging met onszelf aan en zijn we nóg vaker in de sportschool te vinden. Hoe kan je dit bereiken? Neem jouw goede voornemens serieus dit jaar en ga een uitdaging aan.
Loop in 2017 een keertje een halve marathon, 10 kilometer of een heftige mudrun! Dit jaar is niets meer onmogelijk. Bereid je goed en draag de juiste outfit, zoals een dry-fit sportshirt of high tech tight. Daarnaast zijn gadgets ook niet meer weg te denken uit de sportwereld. Met de nieuwste TomTom sporthorloge heb je bijvoorbeeld een multifunctioneel sporthorloge is handen!

Kortom, begin 2017 sportief en daag jezelf uit!

DAMES


UNDER ARMOUR

sport vest € 109,99


CRAFT

sport underwear € 49,99


ASICS

hardloop shirt € 49,99


NIKE

sporttight € 79,99


NIKE

fitness schoenen € 89,99 voor € 69,99


NIKE

sporttas € 24,99


HERENPRO TOUCH

sportshirt (diverse kleuren) € 32,99


NIKE 

sporttight € 69,99


NIKE 

sport short € 39,99


NIKE 

sportsokken € 13,99


ASICS

hardloopschoenen Gel Cumul 18 € 139,99


TOMTOM

sporthorloge € 299,99