17 februari 2017

New in: Nike Fitness

Attentie! De lente/ zomer fitness collectie voor dames van het populaire merk Nike is binnen. Met ook dit seizoen de beste technologieën, kwaliteit materialen en de mooiste looks.
Lees meer >

16 februari 2017

Afvallen met touwtje springen?

Heb jij geen zin om elke keer naar de sportschool te gaan? Spring jezelf dan slank, gewoon thuis en in je eigen tempo. Daarnaast is het een ontzettend intensieve sport en gebruik je alle spieren in je lichaam bij deze sport.
Lees meer >

15 februari 2017

Spotlight: Hypervenom 3

Het ultieme wapen voor de gevaarlijke spits: Hypervenom 3! Betere omsluiting, meer wendbaarheid en meer kracht.
Lees meer >
Terug naar overzicht

dinsdag, 03 januari 2017

Top 4: Winter mutsenHoud jij ook zoveel van mutsen? Wij wel en wij zouden het liefst het hele jaar door met zo'n hoofdwarmer rondlopen. Op wintersport is dat dan ook het geval, want daar dient de muts niet enkel meer als hoofdwarmer, maar ook als camouflage middel voor ons platgeslagen haar na een dagje flink skiën of snowboarden met een helm op. Mutsen (of beanies) heb je in verschillende soorten kleuren, stoffen en maten. Maar welke past het best bij jou? Ga je eerder voor uiterlijk of functionaliteit? Wij helpen je een handje met onze top 4 wintermutsen!4. Goldbergh

Dit moderne merk heeft in een paar jaar tijd al een goede naam gemaakt in de fashionwereld. Met de stijlvolle mutsen van Goldbergh ziet iedereen er 'fancy' uit. De innovatieve designs van Goldbergh hebben bovenal een gericht oog op detail. Van top tot teen is er nagedacht over de functionaliteit en stijl van de mutsen. Met deze warm gebreide mutsen die afgewerkt zijn met bont, hou je, jezelf warm èn trendy deze winter! 

GOLDBERGH 

hood/col Allison 169,99

 GOLDBERGH

hood/col Allison 169,99

GOLDBERGH

muts Alex 79,993. Poederbaas

"Poederbaas is er voor degenen die een passie hebben voor avontuur en die daar op hun eigen manier invulling aan willen geven." Alle mutsen van poederbaas zijn handgemaakt en dat maakt dit merk zo speciaal en persoonlijk. Je kan de muts dus uitkiezen op jou stijl, kleur en maat en je zal nooit ook maar één iemand tegenkomen op de piste met dezelfde muts als jij. Hoe cool is dat! 

POEDERBAAS

muts 28,99

POEDERBAAS

muts 28,99

POEDERBAAS

muts 28,992. Sinner

Zelfs bij de laagste temperaturen, houden de mutsen en beanies van Sinner je warm. Sinner is een minimaler merk qua uiterlijk, maar een echte voorloper als het om functionaliteit gaat. De beanie Manning combineer je daarom met alle winterjassen of truien die in jouw kast hangen en wanneer je hem op je hoofd zet, voel je de heerlijk zachte fleecevoering van binnen die direct warmte af zal geven.

SINNER

beanie Manning 17,99

SINNER

beanie Silvertip 19,99

SINNER

beanie Manning 17,991. Barts

Mix it up! De meeste wollen mutsen gaan snel kriebelen, die van Barts dus niet. Van buiten klassiek gebreide kabelpatronen, maar van binnen een heerlijk zachte fleece voering. Jeukende voorhoofden zijn dus verleden tijd en zo ook zijn niet-trendy mutsen helemaal verleden tijd. Dankzij de moderne designs en het grote diverse assortiment van Barts is er voor ieder wat wils in alle vormen, stijlen en maten. Mét of zonder pompon!

BARTS

beanie Wells 24,99

BARTS

muts Fur Cable Bandhat 39,99

 BARTS

muts Kalix 24,99


Shop meer mutsen en beanies op onze webshop of in onze winkel in Amersfoort!