20 augustus 2017

Hot | Dé trailrunschoen voor hockeyers

Trailrunschoenen voor hockeyers? De Salomon Speedcross Vario en de Salomon Speedcross 4 zijn dan misschien niet bedoelt voor hockeyspelers, maar desondanks erg populair op het hockeyveld! Maar waarom..?
Lees meer >

17 augustus 2017

Back to school!

De zomervakantie is (bijna) voorbij, en de scholen beginnen weer. Ofwel, Back To School! En natuurlijk hoort bij een nieuw schooljaar een nieuw gevulde gymtas. Shop de nieuwste sportswear voor kids en bekijk de leukste back-to-school-items die wij voor jou hebben uitgezocht!
Lees meer >

13 augustus 2017

5x PUMA Ignite Dual Netfit

Daar is hij dan: de PUMA Ignite Dual Netfit! Je kunt deze schoen op máár liefst 5 manieren dragen. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van een unieke aanpasbare veter-systeem, dat oneindige opties op het gebied van prestaties en stijl in een schoen biedt. Puma geeft nu meer innovatie met de IGNITE-NETFIT.
Lees meer >
Terug naar overzicht

dinsdag, 01 augustus 2017

Leg jouw avontuur vast met TomTom


De TomTom sportcamera Bandit Bike Pack zet je snel op jouw fietshelm of stuur en je legt zo jouw fietstocht eenvoudig vast! Dit terwijl je zelf optimaal geniet van de omgeving en je het daarna snel weer terug kan zien en deelt met anderen. Leuk voor op reis of voor jouw fietstochten door eigen land. 

Klein en fijn

Gezien het formaat, heb je van de TomTom Bandit Bike Pack weinig last. Kabels heb je niet nodig, want opladen kun je direct via de USB-poort. Dat is helemaal gemakkelijk als jij op vakantie gaat. Klein én fijn dus. En hij maakt ook nog eens super mooi HD-beeldmateriaal, zodat alles (maar liefst 3 uur lang) haarscherp wordt vastgelegd. 

Speciaal voor fietsers

De Bandit Bike Pack is speciaal ontworpen voor wielrennen, mountainbiken of andere fietstochten. Daardoor is de sportcamera water-, stof- en schokbestendig. Maar dit niet alleen. De camera heeft ingebouwde bewegingssensoren. Dit betekent dat hij ook jouw snelheid, de G-Kracht en de hoogtes noteert. 

Video delen

Heb je eenmaal alles gefilmd en wil je jouw video terug zien of delen? Dat kan eenvoudig met de handige Bandit-app. Bewerken kost met deze app nauwelijks tijd. Jij schudt even met je smartphone, sleept de beelden naar de verhaallijn en jouw video is klaar om te bekijken en te delen via social media. Zo kan iedereen vrijwel direct zien wat jij beleeft. 


Bandit Bike Pack

Benieuwd naar de overige specificaties en de accessoires van het Bandit Bike Pack van TomTom? Check het product bij Wim Jaquet Sports in de winkel of op onze webshop.

Sportcamera Bandit Bike Pack 

€ 349,99

NU € 239,99