11 oktober 2017

5x Amersfoort in de vakantie

Het is (bijna) herfstvakantie en dat betekent natuurlijk dat we eropuit gaan. Wij geven jou de 5 leukste dingen om te doen in Amersfoort. Read more..!
Lees meer >

11 oktober 2017

Play Padel!

Padel is al een tijdje populair in Nederland. Maar wat is het nu eigenlijk? Padel is een mix tussen squash en tennis!
Lees meer >

10 oktober 2017

Boksen!

Je verbrandt veel calorieën in korte tijd, je krijgt een beter uithoudingsvermogen, je wordt sterker, leert meer over zelfverdediging én, last but not least, het is onwijs leuk! We hebben het natuurlijk over boksen.
Lees meer >
Terug naar overzicht

dinsdag, 01 augustus 2017

Leg jouw avontuur vast met TomTom


De TomTom sportcamera Bandit Bike Pack zet je snel op jouw fietshelm of stuur en je legt zo jouw fietstocht eenvoudig vast! Dit terwijl je zelf optimaal geniet van de omgeving en je het daarna snel weer terug kan zien en deelt met anderen. Leuk voor op reis of voor jouw fietstochten door eigen land. 

Klein en fijn

Gezien het formaat, heb je van de TomTom Bandit Bike Pack weinig last. Kabels heb je niet nodig, want opladen kun je direct via de USB-poort. Dat is helemaal gemakkelijk als jij op vakantie gaat. Klein én fijn dus. En hij maakt ook nog eens super mooi HD-beeldmateriaal, zodat alles (maar liefst 3 uur lang) haarscherp wordt vastgelegd. 

Speciaal voor fietsers

De Bandit Bike Pack is speciaal ontworpen voor wielrennen, mountainbiken of andere fietstochten. Daardoor is de sportcamera water-, stof- en schokbestendig. Maar dit niet alleen. De camera heeft ingebouwde bewegingssensoren. Dit betekent dat hij ook jouw snelheid, de G-Kracht en de hoogtes noteert. 

Video delen

Heb je eenmaal alles gefilmd en wil je jouw video terug zien of delen? Dat kan eenvoudig met de handige Bandit-app. Bewerken kost met deze app nauwelijks tijd. Jij schudt even met je smartphone, sleept de beelden naar de verhaallijn en jouw video is klaar om te bekijken en te delen via social media. Zo kan iedereen vrijwel direct zien wat jij beleeft. 


Bandit Bike Pack

Benieuwd naar de overige specificaties en de accessoires van het Bandit Bike Pack van TomTom? Check het product bij Wim Jaquet Sports in de winkel of op onze webshop.

Sportcamera Bandit Bike Pack 

€ 349,99

NU € 239,99