22 juni 2017

Spotlight: Amilco Atlantis 2.0 is de nieuwe vorm van duiken

De Amilco Atlantis 2.0 is de nieuwe vorm van duiken. Dankzij een mooi ontworpen masker is er veel meer te zien onder water. Het idee van dit duikmasker is gekomen, doordat de normale snorkels niet erg comfortabel zijn en wat is er nou mooier dan een prachtig zicht onder water en geen last meer hebben van water in de bril of water in de mond. Dat is een win-win situatie!
Lees meer >

18 juni 2017

De vegan lijn van TOMS

Wie kent ze niet, de hippe Toms espadrilles maar ken je ook de vegan lijn van TOMS? De vrolijke schoentjes die je outfit helemaal afmaken. Wist jij ook dat Toms een echt goede doelen merk is en met jouw aankoop mensen in nood helpt? Bij ieder verkocht paar gaat er ook een paar schoenen naar een kind in nood. One for one!
Lees meer >

15 juni 2017

Beach highlights: wat zijn de trends voor 2017

Leve de zomer! Van ons mag de zomer helemaal los barsten want wij zijn er al helemaal klaar voor. Iedereen wil er natuurlijk volgens de laatste trends bijlopen. Deze trendy items laten zien welke stijlen er helemaal hot zijn dit seizoen.
Lees meer >
Terug naar overzicht

woensdag, 16 november 2016

Wim Jaquet Sports is Official Partner Atomic Pro Center

Wim Jaquet Sports behoort tot 1 van de 12 uitverkorenen die zich Official Partner van het Atomic Pro Center in Altenmarkt Oostenrijk mogen noemen. Het APC is het 1e Worldcup Professional Center dat toegankelijk is voor alle FIS geregistreerde atleten.


Van links naar rechts: Wim Jaquet (Founder Wim Jaquet Race Department en oud wedstrijdskiër), de nieuwe 2016/2017 Atomic REDSTER FIS DOUBLEDECK 3.0 GS, Heinz Schilgegger (Global FIS Race Sales Manager), Hans Vial (Race-service Expert & Skiboot Doctor) en Marco Kristelijn (Race Department Coördinator).

HET ATOMIC PRO CENTER

Het nieuwe Atomic Pro Center is in 2015 in Altenmarkt geopend met als doelstelling Worldcup materiaal, advies en ondersteuning toegankelijk te maken voor alle FIS atleten. Atomic is het eerste merk dat ervoor zorgt dat niet alleen Worldcup en Europacup racers toegang hebben tot de expertise van het Race Department. Op deze manier hebben alle FIS racers, van Juniors tot Masters toegang tot de ondersteuning en het advies van het technische team dat ook Marcel Hirscher, Mikaela Schiffrin en de rest van de Worldcup skiërs ondersteunt.


ONDERSTEUND EN UITGERUST MET HET MATERIAAL VAN EEN WORLDCUP STER 

"Alleen het allerbeste materiaal gaat naar onze APC's". Hubert Neureiter, het brein achter het nieuwe APC geeft aan dat dit de missende link is waar racers vele jaren op gewacht hebben:
“ De Race community heeft de afgelopen jaren de toegang tot top materiaal gemist. Het nieuwe Atomic Pro Center biedt dit aan alle racers die de hoogste eisen aan materiaal en performance stellen. Wij zijn de eerste die de Race Afdeling toegankelijk maken voor alle FIS atleten. Voorheen was het onmogelijk om materiaal van de winnende Worldcup serie te verkrijgen. Alle FIS Racers kunnen nu beschikken over echt FIS materiaal.”


BENOEMING REGIONALE APC PARTNERS 

Met het benoemen van regionale APC Partners wil Atomic er voor zorgen dat zoveel mogelijk FIS Racers toegang hebben tot de kennis, service en het materiaal van het Atomic Pro Center. De APC Partners zijn geselecteerd op basis van hun expertise en bewezen diensten ten behoeve van de wedstrijdsport en worden uitgebreid getraind om de volledige APC Experience te kunnen bieden.
Momenteel zijn er naast Wim Jaquet Sports wereldwijd 12 Regionale APC Partners: 6 in Oostenrijk, 3 in Zwitserland, 1 in Duitsland en 1 in Canada. Dit aantal zal wereldwijd tot slechts maximaal 25 APC Partners uitgebreid gaan worden.
Wim Jaquet Sports biedt als APC partner de FIS racers top-end race materiaal en de kans om dit optimaal aan hun wensen aan te passen door mensen die getraind zijn door Atomic’s 7 beste ski experts met World Cup ervaring.

WIM JAQUET SPORTS 

"Wij zijn ontzettend trots op onze benoeming tot Atomic Pro Center". Wim Jaquet eigenaar en voormalig wedstrijdskieër geeft de volgende reactie op de benoeming van Wim Jaquet Sports tot Official APC Partner: “Het is een ongelofelijke eer om uiteindelijk tot de slechts 25 winkels wereldwijd te behoren die het predicaat APC mogen dragen! Slechts 25 van de wereldwijd 3000 winkels mogen het officiële Atomic FIS wedstrijdmateriaal verkopen.
We hebben drie jaar keihard gewerkt om de topsport in Nederland te dienen. Volgens Atomic zijn we hard op weg om een van de beste ski raceafdelingen in Europa te worden. Dit predicaat garandeert dat Wim Jaquet Sports te allen tijde over het beste Atomic racemateriaal zal beschikken. Een kers op onze race taart, een mijlpaal!
De racers die lid zijn van ons Race Department kunnen dus gerust zijn met de gedachte dat ze altijd over het beste en meest up to date wedstrijd materiaal van Atomic kunnen beschikken. Wim Jaquet Race Department & Atomic gaan Nederland sneller maken!

Voor meer informatie neemt u contact op met:
Atomic: Laura Teunisse, laura.teunisse@amersports.com 
Wim Jaquet Sports: Marco Kristelijn, prodivision@wimjaquetsports.nl