17 februari 2017

New in: Nike Fitness

Attentie! De lente/ zomer fitness collectie voor dames van het populaire merk Nike is binnen. Met ook dit seizoen de beste technologieën, kwaliteit materialen en de mooiste looks.
Lees meer >

16 februari 2017

Afvallen met touwtje springen?

Heb jij geen zin om elke keer naar de sportschool te gaan? Spring jezelf dan slank, gewoon thuis en in je eigen tempo. Daarnaast is het een ontzettend intensieve sport en gebruik je alle spieren in je lichaam bij deze sport.
Lees meer >

15 februari 2017

Spotlight: Hypervenom 3

Het ultieme wapen voor de gevaarlijke spits: Hypervenom 3! Betere omsluiting, meer wendbaarheid en meer kracht.
Lees meer >

10 februari 2017

Meet: Christiaan van Hussen

In de modus voor een nieuwe voetbaluitrusting? Dan moet je bij Christiaan zijn. Christiaan? Onze voetbalspecialist, die jou niet alleen kan voorzien van de beste voetbalschoenen, maar ook kan vertellen op welke schoenen iedere professionele voetballer loopt!
Lees meer >

03 februari 2017

Customize jouw eigen Aphex goggle

Altijd al eens jouw goggle willen customizen? Dit is je kans! Go wild met gekke prints of volg de 'minimal' trend. Kies je frame en zoek zelf jouw persoonlijke strap uit. De straps zijn eenvoudig wisselbaar, dus ga je van de rode naar de zwarte piste en hoort daar een andere look bij? Verwisselen maar!
Lees meer >

30 januari 2017

Puma x Red Bull Formule 1 Team Wear

Red Bull Racing-Attitude. Puma-Finesse. Oostenrijkse Flair. Droom combinatie toch? Puma's motto luidt "Forever Faster" en dat is precies waar team Red Bull naar streeft.
Lees meer >