19 mei 2017

Spotlight: Asics Gel Resolution 7

Een revolutie in de tennisschoenen wereld van Asics, de Gel-Resolution 7. Een damestennisschoen die niet enkel jouw stijl ondersteunt, maar ook jouw hak, teen én middenvoet. Ben jij al klaar voor deze revolutie?
Lees meer >

15 mei 2017

5 mythes over hardloopschoenen

Heb je het al gehoord? Met dit paar hardloopschoenen ga je tot wel 50 kilometer per uur! Uh... Wat? Ja, mythes over hardloopschoenen zijn er in diverse varianten. De 5 meest bekende mythes zetten we hier voor je op een rijtje.
Lees meer >

01 mei 2017

How to Hike

Hiking is de ideale sport voor iedereen, je kan namelijk zelf beslissen waar/ wanneer en hoe zwaar jouw hike gaat worden. Maar hoe doe je dat nou, hiking? Wat trek je aan en wat zijn de items die je echt niet kan missen?
Lees meer >

10 april 2017

Het kan weer: buiten Yoga!

Het is lente! De afgelopen dagen waren heerlijk qua temperatuur – niet te koud, niet te warm en niet te nat – en dus kon de yogamat weer uitgerold worden in de tuin en in het park. Niks fijner dan yoga in de buitenlucht. Houd jij er ook zo van?
Lees meer >

05 april 2017

Top 5: Fitness apps

Zoek je de beste fitness apps voor een Iphone, Ipad of een android toestel? Dan kan je heel lang zoeken. Inmiddels heeft de Apple app store meer dan 2 miljoen apps. De Google play store heeft NOG meer. Het is dus letterlijk een speld in een digitale hooiberg vinden.
Lees meer >

29 maart 2017

Tip: Herzog compressie kousen

Bewegen is gezond voor iedereen, in het bijzonder voor mensen met spataderen. De Sport Compressiekousen van Herzog Medical helpen daarbij. De tijd van de dikke, huidkleurige en warme steunkous, met ontsierende naad aan de achterzijde is nu voorgoed voorbij. Spataderen zijn niet langer een reden om niet te sporten!
Lees meer >