23 september 2017

Event | Brooks 7 oktober!

Altijd al kennis willen maken met de Brooks hardloopschoenen. Grijp dan nu je kans want op 7 oktober staan de Brooks experts bij ons in de winkel. Je krijgt de kans om Brooks hardloopschoenen uitgebreid te testen en natuurlijk word je geholpen door ons vakkundige personeel. Daarnaast ontvang je bij aankoop van een paar Brooks hardloopschoenen een leuke goodie! See you there!
Lees meer >

22 september 2017

Wat neem je mee op wandelvakantie?

Altijd al willen weten wat je eigenlijk écht allemaal mee moet nemen op wandelvakantie? Wij vroegen het onze outdoorspecialist Elise.
Lees meer >

14 september 2017

Musthave: AGU regenjack

Deze regenjas van Agu is dé musthave voor komend (regen)seizoen! Waarom? Met deze regenjas hoef jij niet meer te zoeken naar een regenbroek, want binnen enkele seconden is dit jack getransformeerd in een stijlvolle poncho!
Lees meer >

12 september 2017

Goldbergh: from Tokyo with love!

From Tokyo with love! De nieuwe Goldbergh collectie voor dit seizoen bestaat uit felgekleurde jassen, grafische street signs, en uitbundige allover prints. Het is een collectie om verliefd op te worden ♡
Lees meer >

06 september 2017

New | Björn Borg Signature Collection

Do you love Björn Borg? De nieuwste collectie is geïnspireerd op de legende himself en zijn iconische sport & fashion statements!
Lees meer >

05 september 2017

New | Babolat Pure Drive

Na lang wachten is het eindelijk zover de vernieuwde versie van de Babolat Pure is daar #playtobewild. Verschillende spelers hebben er al mee gespeeld zoals Mikael YMER, Garbine MURGURZA én Fabio FOGNINI.
Lees meer >