28 juli 2017

New in | Hockey TeXtreme Carbon Technology

NIEUW BINNEN! We hebben de nieuwe hockey TeXtreme Carbon, dit is een vernieuwde technology van Brabo. Zoals ze zelf zeggen "lighter, stronger and stiffer then ever before". Een technologie die rechtstreeks uit hetzelfde lab komt waar ook de Formule 1 racewagens vandaan komen.
Lees meer >

25 juli 2017

Spotlight | Derbystarballen

De DerbyStarballen hebben we al een aardige tijd in de winkel maar wat maakt de DerbyStarballen nou belangrijk. Benieuwd wat deze bal bijzonder maakt? Lees dan zeker even mee!
Lees meer >

20 juli 2017

Trend | High-neck bikini

Helemaal hot, high-neck bikini's! De trend van de croptop kwam al in 2015 voorbij, toen was BAKU dé trendsetter. Nu volgen meerdere merken met prachtige high-neck bikini's en high-neck badpakken!
Lees meer >

19 juli 2017

Hot | 3x3 basketball

3x3 basketball is helemaal hot! Maar wat is het precies? Het is totaal anders dan het originele basketbal. Je speelt bij 3x3 basketball in twee teams met drie spelers. De wedstrijden spelen zich af op half veld en je speelt samen op één basket. Klinkt leuk toch?
Lees meer >

17 juli 2017

Tips | Wat neem je mee naar de Nijmeegse Vierdaagse

Onze outdoor specialisten Elise & Annick lopen morgen samen mee met de Nijmeegse Vierdaagse. Elise gaat dan voor de 40 kilometer en Annick voor de 50 kilometer. Natuurlijk hebben zij al tijden voorbereid, maar vandaag leggen zij precies uit wat handig is om mee te nemen. Een goed begin is het halve werk!
Lees meer >