10 november 2017

Onze stagiaires aan het woord!

Onze marketing stagiaires Angela en Juliet aan het woord! Vandaag is hun laatste dag bij Wim Jaquet en wij blikken graag terug op hun 20 weken durende stageperiode. Benieuwd hoe zij dit hebben ervaren? Lees de blog dan snel!
Lees meer >

06 november 2017

No more excuses: thuis sporten!

We komen allemaal graag met excuses waarom we niet hoeven te gaan sporten: het regent, het is koud is of het is donker. Maar deze tijd is voorgoed voorbij, want je kunt ook prima thuis een work-out doen! Hoe doe je dat makkelijk?
Lees meer >

03 november 2017

1+1=2 van Goldbergh

1 + 1 = 2 en dat geldt zeker voor deze te gekke Goldbergh jas! Een multifunctionele jas die je op twee verschillende manieren kunt dragen. Wie wilt dat nou niet? Het bespaart je geld, maar je ziet er dubbel zo leuk uit en dat allemaal met één jas!
Lees meer >

03 november 2017

Running in the dark!

De klok is weer een uurtje achteruit gegaan en dat betekent dat we steeds vaker in het donker hardlopen. Zorg ervoor dat je ook in het donker veilig kan hardlopen met reflectie.
Lees meer >

03 november 2017

Kari Traa | For girls - by girls

Kari Traa is hét wintersportmerk voor vrouwen door vrouwen. Kari Traa zegt dan ook het volgende over hun collectie: "inspire women to a happier, healthier & stronger lifestyle!" Benieuwd naar deze collectie, kijk dan snel!
Lees meer >

26 oktober 2017

Fischer Vacuum 3D Foot Scan

Wij zijn de trotse eigenaar van een Fischer 3D Foot Scan! Met deze nieuwe technologie kunnen wij optimaal voeten opmeten en de perfect passende skischoen adviseren.
Lees meer >