Welkom!

Dit is de officiële clubpagina voor alle leden van VV Woudenberg. Wim Jaquet is de trotse partner van deze gezellige voetbalvereniging.

Over VV Woudenberg


Voetbalvereniging VV Woudenberg, opgericht in 1961, is een sportieve en gezellige voetbalvereniging in Woudenberg. 

Het eerste elftal van de club speelt in de Eerste klasse zaterdag (seizoen 2016/17).

De club speelt op sportpark De Grift in Woudenberg.

Onze visie

Wim Jaquet ondersteunt sportverenigingen binnen en buiten de regio Amersfoort om samen sportactiviteiten te realiseren. De vereniging is dé plek waar mensen elkaar ontmoeten en samenwerken, om tot persoonlijke records, gezellig met elkaar te sporten, in teamverband of individueel. Dit ondersteunen wij met veel liefde, omdat wij geloven dat sport bindt en sportverenigingen hierin de basis bieden.


Over onze samenwerking

Als trotse partner van VV Woudenberg is Wim Jaquet dé leverancier van de VV Woudenberg clubkleding. Dit houdt in dat alle leden voor hun clubkleding terecht kunnen bij Wim Jaquet. Shop jouw clubkleding eenvoudig online, of kom langs in de winkel. Leden van VV Woudenberg krijgen 10% korting op de clubkleding (incl. logo). Gebruik in onze webshop de kortingscode ‘VVWOUDENBERG’ en de korting wordt automatisch verrekend in de winkelwagen (let op, deze korting is alleen geldig op de clublijn van VV Woudenberg, muv afgeprijsde artikelen). 

Naast sponsoring van de clublijn zullen alle leden Wim Jaquet regelmatig terug zien. Zo worden de leden van onze partners altijd als eerste uitgenodigd voor events en pre-sale avonden. Daarnaast komt Wim Jaquet ook naar de club toe om specialistisch advies te bieden!> Meer lezen over sponsoring

> Bekijk de website van VV Woudenberg

> Contact opnemen met sponsoring

033-4618996 7 dagen per week bereikbaar
tijdens openingstijden.

Email Wim Jaquet Sports
Bekijk de openingstijden