Welkom! 


Dit is de officiële clubpagina voor alle leden van voetbalvereniging VV Eemdijk. Wim Jaquet is de trotse partner van deze gezellige voetbalvereniging.


Over VV Eemdijk

Voetbalvereniging Eemdijk werd op 21 juni 1979 opgericht. De accommodatie bestaat uit drie voetbalvelden, een kantine, 8 kleedkamers en een EHBO ruimte. De oprichting is eigenlijk ontstaan doordat er tijdens het zomeravondvoetbal, wat jaarlijks werd georganiseerd door een aantal mensen uit Bunschoten - Spakenburg, zeker 2 teams gevormd werden door inwoners uit Eemdijk en die ook enkele keren de hoofdprijs in de wacht sleepten. Vanaf de oprichting, startend met één 1e elftal, is de vereniging tot op vandaag door gegroeid naar 9 senioren teams en 10 jeugd teams en het aantal is nog steeds groeiende. We hebben de afgelopen 5 jaren een plan van aanpak opgezet om de jeugd een goed opgezette training te geven door, indien dit mogelijk is, gediplomeerde trainers. Hierbij wordt terdege niet vergeten dat de kinderen ook plezier in het spelletje moeten houden en dat is een kunst op zich zelf.

Onze visie

Wim Jaquet ondersteunt sportverenigingen binnen en buiten de regio Amersfoort om samen sportactiviteiten te realiseren. De vereniging is dé plek waar mensen elkaar ontmoeten en samenwerken, om tot persoonlijke records, gezellig met elkaar te sporten, in teamverband of individueel. Dit ondersteunen wij met veel liefde, omdat wij geloven dat sport bindt en sportverenigingen hierin de basis bieden.

Over onze samenwerking

Als trotse partner van VV Eemdijk is Wim Jaquet dé leverancier van de VV Eemdijk clubkleding. Dit houdt in dat alle leden voor hun clubkleding terecht kunnen bij Wim Jaquet. Shop jouw clubkleding eenvoudig online, of kom langs in de winkel.

Naast sponsoring van de clublijn zullen alle leden Wim Jaquet regelmatig terug zien. Zo worden de leden van onze partners altijd als eerste uitgenodigd voor events en pre-sale avonden. Daarnaast komt Wim Jaquet 1x per jaar naar de club toe om specialistisch advies te bieden!033-4618996 7 dagen per week bereikbaar
tijdens openingstijden.

Email Wim Jaquet Sports
Bekijk de openingstijden