Welkom!

Dit is de officiële clubpagina voor alle leden van MHC Leusden. Wim Jaquet is de trotse partner van deze gezellige hockeyvereniging.


Over MHC Leusden

MHC Leusden is een club waar families al jaren samen komen om te hockeyen, plezier te hebben en te genieten. Het is een club met clubgevoel. Kernwoord? Gezelligheid! Daarom vinden we sportiviteit, respect voor elkaar, respect voor de omgeving en onderlinge betrokkenheid erg belangrijk. Er is plaats voor zowel individueel plezier in de sport als voor de ambitie om te presteren. Beide horen thuis bij MHC Leusden.

Onze visie 

Wim Jaquet ondersteunt sportverenigingen binnen en buiten de regio Amersfoort om samen sportactiviteiten te realiseren. De vereniging is dé plek waar mensen elkaar ontmoeten en samenwerken, om tot persoonlijke records, gezellig met elkaar te sporten, in teamverband of individueel. Dit ondersteunen wij met veel liefde, omdat wij geloven dat sport bindt en sportverenigingen hierin de basis bieden.

Over onze samenwerking

Als trotste partner van MHC Leusden is Wim Jaquet dé leverancier van de MHC Leusden clubkleding. Dit houdt in dat alle leden voor hun clubkleding terecht kunnen bij Wim Jaquet. Shop jouw clubkleding eenvoudig online, of kom langs in de winkel. Leden van MHC Leusden krijgen 20% korting op de clubkleding (incl. logo) (dit is niet geldig op afgeprijsde artikelen). Gebruik in onze webshop de kortingscode ‘MHCLEUSDEN’ en de korting wordt automatisch verrekend in de winkelwagen (let op, deze korting is alleen geldig op de clublijn van MHC Leusden.)  

Naast sponsoring van de clublijn zullen alle leden Wim Jaquet regelmatig terug zien. Zo worden de leden van onze partners altijd als eerste uitgenodigd voor events en pre-sale avonden. Daarnaast komt Wim Jaquet 1x per jaar naar de club toe om specialistisch advies te bieden!


> Meer lezen over sponsoring

> Bekijk de website van MHC Leusden

> Contact opnemen over sponsoring

033-4618996 7 dagen per week bereikbaar
tijdens openingstijden.

Email Wim Jaquet Sports
Bekijk de openingstijden