Welkom!

Dit is de officiële clubpagina voor alle leden van HC Eemvallei. Wim Jaquet sis de trotse partner van deze gezellige hockeyvereniging. 

Over HC Eemvallei 

HC Eemvallei maakt een enorme groei door. Opgericht als MHC Bunschoten op 21 februari 1974, kreeg de club een aantal jaar geleden een enorme ledenaanwas uit Amersfoort Noord. Het vooruitzicht van een verhuizing naar Amersfoort-Noord en het vooruitzicht op kunstgrasvelden zorgden daarvoor. Een club waar het sociale karakter voorop staat en waar de hockeysport door de hele familie beoefend kan worden. 

Onze visie 

Wim Jaquet ondersteunt sportverenigingen binnen en buiten de regio Amersfoort om samen sportactiviteiten te realiseren. De vereniging is dé plek waar mensen elkaar ontmoeten en samenwerken, om tot persoonlijke records, gezellig met elkaar te sporten, in teamverband of individueel. Dit ondersteunen wij met veel liefde, omdat wij geloven dat sport bindt en sportverenigingen hierin de basis bieden. 

Over onze samenwerking

Als trotste partner van HC Eemvallei is Wim Jaquet dé leverancier van de HC Eemvallei clubkleding. Dit houdt in dat alle leden voor hun clubkleding terecht kunnen bij Wim Jaquet. Shop jouw clubkleding eenvoudig online, of kom langs in de winkel. Leden van HC Eemvallei krijgen 10% korting op de clubkleding (incl. logo). Gebruik in onze webshop de kortingscode ‘HCEEMVALLEI’ en de korting wordt automatisch verrekend in de winkelwagen (let op, deze korting is alleen geldig op de clublijn van HC Eemvallei, muv afgeprijsde artikelen.)

Naast sponsoring van de clublijn zullen alle leden Wim Jaquet Sports regelmatig terug zien. Zo worden de leden van onze partners altijd als eerste uitgenodigd voor events en pre-sale avonden. Daarnaast komt Wim Jaquet 1x per jaar naar de club toe om specialistisch advies te bieden!


> Meer lezen over sponsoring

> Bekijk de website van HC Eemvallei

> Contact opnemen over sponsoring


033-4618996 7 dagen per week bereikbaar
tijdens openingstijden.

Email Wim Jaquet Sports
Bekijk de openingstijden