Welkom!

Dit is de officiële clubpagina voor alle leden van Forza Hoogland. Wim Jaquet is de trotse partner van deze gezellige volleybalvereniging. 

Over Forza Hoogland

Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 400 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort. Wat ooit begon als een klein clubje enthousiastelingen voor de sport volleybal, is het nu uitgegroeid tot één van de grootste volleybalverenigingen van Nederland.
De doelstelling van Forza Hoogland is een deels prestatieve en deels recreatieve doelstelling. Het eerste heren- en damesteam moeten prestatief zijn en moeten minimaal op promotieklasseniveau presteren. Jeugd moet binnen de vereniging optimaal de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Met ruim 400 leden en bijna 50 teams, spelende van de tweede divisie tot aan recreantenniveau, bedienen wij de gehele linie op elk gewenst spelniveau.

Onze visie 

Wim Jaquet ondersteunt sportverenigingen binnen en buiten de regio Amersfoort om samen sportactiviteiten te realiseren. De vereniging is dé plek waar mensen elkaar ontmoeten en samenwerken, om tot persoonlijke records, gezellig met elkaar te sporten, in teamverband of individueel. Dit ondersteunen wij met veel liefde, omdat wij geloven dat sport bindt en sportverenigingen hierin de basis bieden. 

Over onze samenwerking 

Als trotste partner van Forza Hoogland is Wim Jaquet dé leverancier van de Forza Hoogland clubkleding. Dit houdt in dat alle leden voor hun clubkleding terecht kunnen bij Wim Jaquet Sports. Shop jouw clubkleding eenvoudig online, of kom langs in de winkel. Leden van Forza Hoogland krijgen 10% korting op de clubkleding (incl. logo). Gebruik in onze webshop de kortingscode ‘FORZAHOOGLAND’ en de korting wordt automatisch verrekend in de winkelwagen (let op, deze korting is alleen geldig op de clublijn van Forza Hoogland, muv afgeprijsde artikelen). Naast sponsoring van de clublijn zullen alle leden Wim Jaquet regelmatig terug zien. Zo worden de leden van onze partners altijd als eerste uitgenodigd voor events en pre-sale avonden. Daarnaast komt Wim Jaquet 1x per jaar naar de club toe om specialistisch advies te bieden!


> Meer lezen over sponsoring

> Bekijk de website van Forza Hoogland

> Contact opnemen met sponsoring

033-4618996 7 dagen per week bereikbaar
tijdens openingstijden.

Email Wim Jaquet Sports
Bekijk de openingstijden