Welkom!

Dit is de officiële clubpagina voor alle leden van volleybalvereniging AVV Keistad. Wim Jaquet Sports is de trotse partner van deze gezellige volleybalvereniging.

Over AVV Keistad

AVV Keistad is opgericht op 23 mei 2001 en ontstaan uit een fusie tussen de Amersfoortse volleybalverenigingen Vollkei (opgericht 6 juni 1979) en AVC Spirit ( opgericht 4-1-1952). Vollkei vond haar oorsprong in een fusie van de toenmalige verenigingen Vios en VVA. Al sinds 1984 trainden en speelden zowel Vollkei als Spirit in sporthal Midland en exploiteerden gezamenlijk de kantine binnen de stichting Kamisvo (KantineMidlandSpirit Vollkei).

In oktober 1999 onstond binnen de toenmalige besturen van Spirit en Vollkei het idee om een fusie aan te gaan, waarbij na een traject van 1,5 jaar AVV Keistad het licht zag. Op 11 juni 2001 werd in buitengewone algemene ledenvergaderingen bij Vollkei en Spirit besloten akkoord te gaan met de fusie, waarna alle leden van Vollkei en Spirit lid werden van AVV Keistad, niemand uitgezonderd. De naam en logo van de fusieclub werd daarbij onthuld door voormalig international en nu onze bondscoach Edwin Benne.
Het 1e bestuur van AVV Keistad bestond uit Gerard Berculo (voorzitter), Wim Groeneveld (vice-voorzitter), Auke Smid (penningmeester), Ellerieke Veenendaal (secretaris), en Piet Ruijterlinde als algemeen bestuurlid.

Gestart werd met ca. 425 leden en inmiddels is AVV Keistad uitgegroeid tot een bloeiende vereniging van tegen de 500 leden en behoort daarmede tot één van de grootste verenigingen van Nederland. Het oudste lid met 84 jaar bij Keistad is Joop Visscher, ook genoemd ome Joop. Joop is nog steeds actief bij Keistad, als onderhoud- en materiaalman.
Ook herdenken wij een aantal Keistad coryfeeën, die veel voor Keistad hebben betekend: Ben Beijer, Sjoerd en Bep Benne, Frans van de Lubbe, Evert Verschuur en Bastian Visser. Ingrijpend was het verongelukken van Aurélie Vedder op 19 jarige leeftijd.

Onze visie

Wim Jaquet ondersteunt sportverenigingen binnen en buiten de regio Amersfoort om samen sportactiviteiten te realiseren. De vereniging is dé plek waar mensen elkaar ontmoeten en samenwerken, om tot persoonlijke records, gezellig met elkaar te sporten, in teamverband of individueel. Dit ondersteunen wij met veel liefde, omdat wij geloven dat sport bindt en sportverenigingen hierin de basis bieden.

Over onze samenwerking

Als trotste partner van AVV Keistad is Wim Jaquet dé leverancier van de AVV Keistad clubkleding. Dit houdt in dat alle leden voor hun clubkleding terecht kunnen bij Wim Jaquet. Shop jouw clubkleding eenvoudig online, of kom langs in de winkel. Leden van AVV Keistad krijgen 10% korting op de clubkleding (incl. logo). Gebruik in onze webshop de kortingscode ‘AVVKEISTAD’ en de korting wordt automatisch verrekend in de winkelwagen (let op, deze korting is alleen geldig op de clublijn van AVV Keistad, muv afgeprijsde artikelen). Naast sponsoring van de clublijn zullen alle leden Wim Jaquet regelmatig terug zien. Zo worden de leden van onze partners altijd als eerste uitgenodigd voor events en pre-sale avonden. Daarnaast komt Wim Jaquet 1x per jaar naar de club toe om specialistisch advies te bieden!
> Meer lezen over sponsoring


> Contact opnemen met sponsoring
033-4618996 7 dagen per week bereikbaar
tijdens openingstijden.

Email Wim Jaquet Sports
Bekijk de openingstijden