Under Armour

Toon Sorteren op Filter op Subcategorie
167 artikelen
Under Armour AV Training Tee
Under ArmourAV Training Tee € 49,99 voor € 34,99
Under Armour SFC Travel Pant
Under ArmourSFC Travel Pant € 64,99 voor € 39,99
Under Armour SFC Training Tee
Under ArmourSFC Training Tee € 49,99 voor € 34,99
Under Armour SFC rep Short
Under ArmourSFC rep Short € 39,99 voor € 29,99
Under Armour SFC Travel Jkt
Under ArmourSFC Travel Jkt € 69,99 voor € 49,99
Under Armour SFC Rep Jsy
Under ArmourSFC Rep Jsy € 74,99 voor € 49,99
Under Armour AZ Rep Jsy Away
Under ArmourAZ Rep Jsy Away € 74,99 voor € 49,99

Under Armour sportkleding

Under Armour is een merk voor de echte diehards. Het nog vrij jonge merk is in korte tijd naar de top gestegen met haar stijlvolle en kwalitatieve sportkleding. Met sponsoring van grote sterren in het basketbal en tegenwoordig ook in de voetbalwereld wordt het merk steeds populairder en ook in de fitnesswereld is Under Armour één van de grootste merken.

Bij Wim Jaquet Sports
Wim Jaquet Sports biedt dan ook een ruime collectie aan Under Armour-kleding. Deze kleding is zowel in de sport als casual te dragen. Denk aan hardloop- en fitnesskleding, thermoshirts, hardloop en fitnessschoenen, maar ook accessoires zoals fitnesshandschoenen. Al deze artikelen zijn verkrijgbaar op onze webshop en in onze winkel in Amersfoort.

Over Under Armour
In 1996 werd Under Armour opgericht door Kevin Plank. Het jonge bedrijf had als doel om 'een beter T-shirt' te ontwerpen. Dit resulteerde in een shirt dat strak om het lichaam zat en zweet sneller afvoerde dan ieder ander kledingstuk. Hier ging het bedrijf op voort, om uiteindelijk uit te groeien tot een wereldwijd gewaardeerd merk. Dankzij haar techniek in het shirt-ontwerp zorgt Under Armour voor een unieke collectie met unieke voordelen. Zo produceert Under Armour onder andere shirts die compleet water- en zweetbestendig zijn. Het innoverende sportmerk komt steeds met nieuwe technieken en houden zo een voorsprong op andere kledingmerken.    

Filters

Merken

Filter op

Productsoort

Maten

Geslacht

Thema

Eigenschap

Uitvoering

Type

Prijzen

Wis filters
×