Zwemkleding

Toon Sorteren op Filter op Subcategorie
558 artikelen
Protest CARSTEN swimtrunk
ProtestCARSTEN swimtrunk € 19,99 voor € 9,99
Brunotti crunotos n boys short
Brunotticrunotos n boys short € 24,99 voor € 17,99
Tecno Ross Ux
TecnoRoss Ux € 14,99
Beachlife ivy & jade
Beachlifeivy & jade € 79,99 voor € 34,99
Etirel Mea Tankini
EtirelMea Tankini € 28,99 voor € 17,99
Etirel Moon
EtirelMoon € 14,99 voor € 9,99
Etirel Milly
EtirelMilly € 16,99 voor € 9,99
Etirel Mida Zig Zag
EtirelMida Zig Zag € 16,99 voor € 9,99
Etirel Milly
EtirelMilly € 14,99 voor € 9,99
Etirel Moya Zig Zag
EtirelMoya Zig Zag € 14,99 voor € 9,99
Etirel Moya
EtirelMoya € 14,99 voor € 9,99

Zwemkleding dames en heren 

Ga jij binnenkort op vakantie naar een warm en zonnig oord? Of wil je een keer gaan zwemmen in het zwembad? Dan heb jij natuurlijk zwemkleding nodig. En dan moet dat natuurlijk wel een hippe bikini, tankini, badpak of zwembroek zijn! Wim Jaquet Sports heeft een groot assortiment aan zwemkledingvoor heren, dames en kinderen.

Bikini's
Voor dames en meisjes hebben wij bijvoorbeeld bikini's van onder andere Cyell, Beach Life, Roxy, Protest of LingaDore. Denk aan halterbikini's, bikini's met een beugel en in diverse maten en cups. Roze, blauw, zwart of in een leuke print. Jij ligt op het ligbedje, loopt over het strand of zwemt in het zwembad altijd met een toffe bikini. Je kunt de meeste ook nog zelf mixen en matchen.

Badpakken
Zwem jij liever in een badpak in plaats van een bikini? Dat kan! Wim Jaquet Sports biedt ook badpakken aan van diverse merken, zoals Etirel, Speedo, Tweka en Arena. Als jij een badpak zoekt voor de zwemsport, dan ben je bij ons ook zeker aan het juiste adres. Wij kunnen het helemaal op maat laten maken. 
 
Zwembroeken
Voor heren en jongens hebben wij zwembroeken, boxers, shorts en lange modellen van bijvoorbeeld Shiwi, Sundek en Arena. Het is maar net wat jij fijn vindt. Wijde modellen mag je in bijvoorbeeld Frankrijk niet dragen in het zwembad. Terwijl een wijde zwembroek wel vaak zakken heeft en je zo ook casual kan dragen.
Filters

Merken

Filter op

Productsoort

Maten

Geslacht

Prijzen

×