O'Neill

Toon Sorteren op Filter op Subcategorie
169 artikelen

O'Neill

Het logo van O'Neill (surfgolf) is afgeleid van de man die het oprichtte (Jack) dat een grote passie en liefhebber was van surfen. Het is ook van oorsprong een orgineel Californisch surf, sneeuw en lifestyle merk dat over heel de wereld te koop is. 

Bij Wim Jaquet Sports
Uiteraard kan dit merk niet missen bij de Wim Jaquet Sports. In onze winkel en op onze website is het aanbod van sportkleding zoals Ski- en Snowboardkleding, wanten, en zwemkleding erg groot. Maar ook het assotiment aan vrijetijds-kleding zoals shirts, bermuda's, jurken, rugzakken, teenslippers breid steeds meer uit. Ons aanbod is te veel om op te noemen! 

Over O'Neill 
Het merk O'Neill werd opgericht in 1952 door meneer Jack O'Neill. Hij opende in dat jaar de garagedeuren van zijn eerste surfwinkel in San Fransico. Vndaag de dag is O'Neill Europe verantwoordelijk voor het ontwerp van de Europese collectie, inkoop van de collectie in het Verre Oosten en verkoop in heel Europa, voornamelijk door dochterondernemingen en deels via distributeurs. Doordat het bedrijf werd overgenomen door een particuliere onderneming in 2007 heeft de organisatie zich erg snel kunnen professionaliseren.
O'Neill bedrijven zijn gevestigd in Warmond (vlakbij Leiden) in Nederland, in Grand Duchy of Luxembourg, Luxemburg en in Santa Cruz, USA.
 
Filters

Merken

Filter op

Productsoort

Maten

Geslacht

Thema

Prijzen

Wis filters
×