Nike

Toon Sorteren op Filter op Subcategorie
796 artikelen

Nike sportkleding

Nike is een sportmerk waarvan je zeker weet dat je kwaliteit in huis hebt. Daarnaast hebben de producten van Nike altijd een uniek uiterlijk dankzij de innovatieve stijl van het merk. Nike is misschien wel het grootste sportmerk van de wereld en laat dit aan alles merken.
 
Bij Wim Jaquet Sports
Een topmerk als Nike is natuurlijk ruim vertegenwoordigd in het assortiment van Wim Jaquet Sports. De artikelen van Nike zijn zowel voor de sport als casual te dragen. Denk hierbij aan basketbalkleding, voetbaltenues, hardloop- en fitnesskleding, maar ook een enorme collectie aan schoenen. Nike beschikt over allerlei verschillende gespecialiseerde artikelen wat ervoor zorgt dat Nike een enorme keus biedt, bijvoorbeeld op het gebied van voetbalschoenen. Al deze Nike-artikelen zijn verkrijgbaar op de webshop en in onze winkel in Amersfoort.

Over Nike
In 1962 richtten Bill Bowerman en Phil Knight een bedrijf genaamd Bleu Ribbon Sports op. Met de streef naar een zo licht mogelijke schoen groeit het bedrijf uit tot een enorme multinational. In 1978 werd de naam van het bedrijf veranderd in de naam Nike. Momenteel is Nike het grootste sportmerk wereldwijd, maar het bedrijf heeft nooit genoeg en Nike blijft vernieuwen om te voorzien in jou behoeften.

Filters

Merken

Filter op

Productsoort

Maten

Geslacht

Thema

Eigenschap

Uitvoering

Type

Materiaal

Prijzen

Wis filters
×