Luhta

Toon Sorteren op Filter op Subcategorie
29 artikelen
Luhta salme
Luhtasalme € 119,99
Luhta verena
Luhtaverena € 59,99
Luhta vea
Luhtavea € 59,99
Luhta vea
Luhtavea € 59,99
Luhta bodil
Luhtabodil € 99,99
Luhta bea
Luhtabea € 129,99
Luhta baniela
Luhtabaniela € 119,99
Luhta ileana
Luhtaileana € 79,99
Luhta iira
Luhtaiira € 69,99
Luhta iira
Luhtaiira € 69,99
Luhta iini
Luhtaiini € 99,99
Luhta sajatta
Luhtasajatta € 169,99

Luhta

Luhta Sportswear Company is een van de grootste fabrikanten van kleding in Europa. Het assortiment van Luhta is behoorlijk groot en breid zich nog steeds uit, van sportkleding tot huisproducten en van outdoor tot fitness. Voor dames, heren en kids. 

Bij Wim Jaquet Sports 
Wij verkopen van het merk Luhta winterkleding zoals jassen, skibroeken. Sportkleding zoals tights, joggingbroeken en sportshirts maar ook casual kleding zoals broeken, shirts en heerlijke warme vesten. Kom een kijkje nemen in onze winkel in Amersfoort of kijk op onze webshopsite. 

Over Luhta
Het merk Luhta is door Vihtori Luhtanen opgericht in 1907. Het begon met zijn vrouw die de kleding ontwierp en naaide. In 1910 had hij twee naaisters in dienst en dat was zijn eerste stap naar het creëren van zijn eigen naaiatelier. Deze jaren waren niet zo spectaculair, todat zijn zoon Jaakko Luhtanen directeur werd in het jaar 1944 van het bedrijf. De oorlogsjaren die er aan kwamen waren moeilijk voor het bedrijf omdat er een grote tekortkoming aan textiel was. In 1950 werd de concurrentie hoger Luhta legde meer accent op de vrijetijdskleding. tien jaar later werd het merknaam een groot succes in Finland en het bracht een hippe collectie op de markt. Toen bleef het bedrijf en de omzet groeien en groeien. Het ging steeds beter met Luhta, zelfs op de dag van vandaag!
Filters

Merken

Filter op

Productsoort

Maten

Geslacht

Thema

Prijzen

Wis filters
×