Veelgestelde vragen

Wim Jaquet Sports

Service

Bezorgen

 • 1. Wat zijn de verzendkosten?
  De verzendkosten zijn gebaseerd op het totaalbedrag van de bestelling. Voor bestellingen boven €75,- is verzending gratis, onder €75,- is verzending €4,99, met uitzondering van ski's en snowboards. De verzendkosten van ski's en snowboards zijn standaard €10,-, ongeacht het totaalbedrag van de bestelling. De verzendkosten naar België zijn standaard €10,-, ongeacht het totaalbedrag van de bestelling.

Retourneren

Webshop

 • 1. Kan ik een artikel reserveren?

  Indien u graag een artikel zou willen reserveren kunt u eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice via 033-4618996. U kunt ook het artikel online bestellen en vervolgens ophalen in de winkel, dan kunt u deze direct meenemen.

 • 2. Is een online artikel ook op voorraad in de winkel?

  Het kan voorkomen dat een artikel online wel beschikbaar is, maar in de winkel niet. Web-only artikelen zijn per definitie niet beschikbaar in de winkel. Wilt u er zeker van zijn dat een artikel in onze winkel te Amersfoort aanwezig is, neem dan contact op met onze klantenservice via 033-4618996.

 • 3. Kan ik vanuit het buitenland bestellen?
  Ja, het is ook mogelijk om vanuit België online bestellingen op wimjaquetsports.nl te plaatsen. De verzendkosten naar België zijn €10,-. Indien u een specifieke aanvraag heeft kunt u contact opnemen met onze webshop via webshop@wimjaquetsports.nl.
 • 4. Is het mogelijk mijn geplaatste bestelling te wijzigen?
  Indien een bestelling geplaatst is zetten wij alles in werking deze zo snel mogelijk te leveren. Het is om deze reden niet mogelijk uw bestelling online aan te passen. U kunt natuurlijk ten alle tijden contact opnemen met onze klantenservice om uw wijziging voor te leggen: 033-4618996.
 • 5. Welke maten moet ik hanteren?

  Aangezien Wim Jaquet Sports een groot aantal verschillende merken en maten in het assortiment heeft, kunt u in de maattabellen eenvoudig de juiste maten bekijken. Klik hier voor alle maattabellen.

  Uiteraard kunnen onze specialisten in de winkel u ook verder helpen met de juiste maatvoering.