RUILEN & RETOURNEREN

Bij Wim Jaquet Sports geldt: niet goed, geld terug. Binnen 14 dagen kunt u ervoor kiezen om uw bestelling terug te sturen via de post of terug te brengen naar Wim Jaquet Sports. De enige voorwaarde die wij stellen is dat alle artikelen ongebruikt, in originele staat en in de verpakking zijn. Natuurlijk mag u de artikelen passen. Als ze niet bevallen dan mag u ze zonder opgaaf van reden retour sturen. 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Wim Jaquet Sports zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Retourneren via onze winkel in Amersfoort is gratis. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Wim Jaquet Sports geretourneerd worden. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. 

Vergeet niet de retourbon die u bij uw bestelling heeft gekregen in te vullen. Dat zorgt namelijk voor de snelste afhandeling van uw retourzending.

Wanneer de artikelen in goede orde zijn ontvangen krijgt u een bevestigingsmail met daarin het bedrag wat wij u verschuldigd zijn.

Retour via de post

Als u ervoor kiest om uw bestelling terug te sturen via de post kunt u ons adres op het pakket vermelden. Vul de retourbon in. 

Verpak de bestelling samen met de retourbon goed en breng het pakket naar het postkantoor.

Adres:
Wim Jaquet Sports 
Muurhuizen 58 
3811 EK Amersfoort

U kunt uw bestelling kosteloos naar Wim Jaquet Sports in Amersfoort brengen. Neem de artikelen en het ingevulde retourformulier mee samen met de orderbevestiging uit uw mailbox en alles wordt voor u geregeld.

  • Stuur het artikel of de artikelen altijd goed verpakt terug (in de originele verpakking, netjes ingepakt).
  • Gedragen of beschadigde artikelen kunnen wij niet retour nemen.
  • Prijskaartjes en artikelkaartjes mogen niet worden verwijderd van de artikelen.
  • Bij retourneren worden alleen compleet en onbeschadigde artikelen geaccepteerd en in een stevige verpakking.

Ruilen

Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur is mogelijk bij Wim Jaquet Sports. Je retourneert je bestelling binnen de zichttermijn, volgens de normale retourprocedure, en geeft op het retourformulier aan dat het een ruiling betreft. Indien u een nieuwe maat opgeeft komt het nieuwe artikel zo snel mogelijk uw kant op.a

Als u voor een geretourneerd artikel een vervangend artikel bestelt sturen we dit gratis naar u toe. U kunt dit aangeven op de retourbon.


Vragen?

Indien u nog vragen heeft over het ruilen of retourneren van artikelen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.


Download model herroepingsformulier