Info voor je bestelt

Een online bestelling plaatsen bij Wim Jaquet Sports is eenvoudig! Bepaal je maat en de kleur van jouw artikel en plaats het in jouw winkelwagen. Rond je bestelling af door het bestelproces volledig te volgen. Door het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement van Wim Jaquet Sports.

Bezorgen en verzendkosten

Jouw bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen geleverd (m.u.v. web-only artikelen). De verzendkosten zijn gebaseerd op het totaalbedrag van de bestelling. Voor bestellingen boven €75,- is verzending gratis, onder €75,- is verzending €4,99, met uitzondering van ski's en snowboards. De verzendkosten van ski's en snowboards zijn standaard €10,-, ongeacht het totaalbedrag van de bestelling. De verzendkosten naar België zijn standaard €10,-, ongeacht het totaalbedrag van de bestelling.

Zichttermijn & retourneren

Voor je bestelling geldt een zichttermijn van 14 dagen. Het is uiteraard toegestaan jouw bestelling te bekijken en/of te passen, echter geretourneerde artikelen moeten in de originele verpakking teruggezonden worden. Alle retourkosten zijn voor eigen rekening. Lees hier alle informatie over retourneren & ruilen.

Voorraad

Wim Jaquet Sports levert webshop bestellingen vanuit de winkelvoorraad. Er bestaat de mogelijkheid dat het bestelde artikel al in de winkel is verkocht, waardoor wij u niet het bestelde artikel kunnen leveren. Indien jouw artikel niet voorradig is en er geen juist alternatief kan worden geboden ontvangt u uw aankoopbedrag retour.