BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Wim Jaquet Sports biedt verschillende betalingsmogelijkheden:

 • VISA
 • Eurocard / Mastercard
 • iDEAL
 • Mistercash
 • Afterpay (achteraf betalen)

Veiligheid bij de betaling is bij Wim Jaquet Sports van groot belang, daarom zorgen wij ervoor dat uw gegevens via een beveiligde verbinding verwerkt worden. Op deze manier hoeft u niet ongerust te zijn dat deze in verkeerde handen vallen. Vooraf betalen is bij Wim Jaquet Sports heel eenvoudig.

De online betalingen lopen via het beveiligde platform van betalingsprovider Ogone.

iDEAL 

Met iDEAL kunt u eenvoudig online betalen via uw eigen bank. U betaalt binnen uw vertrouwde internetbankieromgeving. Dit is voor u vertrouwd, gemakkelijk en veilig. U kunt zonder u aan te melden direct gebruik maken van iDEAL.

Zo werkt het

 1. Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO Bank, Rabobank, SNS Bank, Fortis Bank of ING Bank, dan kunt u gebruik maken van iDEAL.
 2. U plaatst uw bestelling in uw winkelwagentje. U kunt vervolgens kiezen om te betalen met iDEAL
 3. U wordt doorgeleid naar uw eigen internetbankieromgeving, waar uw betaling klaarstaat. Vul de ontbrekende gegevens in en doe een betaling.
 4. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. Wim Jaquet Sports krijgt dan bericht dat de bestelling is betaald.
 5. Als u uw e-mailadres opgeeft, ontvang u via e-mail een bevestiging van uwbestelling
 6. Let er goed op dat u na betaling terugkeert om uw bestelling af te ronden.

Mocht u besluiten de bestelling - of een deel hiervan - te annuleren of terug te sturen en heeft u de bestelling in zijn geheel vooruit betaald, dan storten wij binnen 14 dagen het desbetreffende bedrag automatisch terug.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor www.wimjaquetsports.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij wimjaquetsports.nl achteraf betalen tot een bedrag van €750,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van €1000,-. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay

Verwerking van uw betalingen

Als u iets terugstuurt, duurt het maximaal 14 dagen tot dit verwerkt is op uw rekening. Wanneer u met creditcard hebt betaald zal het bedrag met de eerst volgende afrekening verrekend worden.
Is uw betaling na de bovengenoemde periodes nog niet verwerkt of klopt er iets niet? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen via webshop@wimjaquetsports.nl. We lossen het dan zo snel mogelijk voor u op.

Kortingscode

Wanneer u een kortingscode hebt kunt u deze invoeren in het daarvoor bestemde veld in het aankoopproces. De korting wordt direct met het bedrag verrekend.