Kids

Toon Sorteren op Filter op Subcategorie
2322 artikelen

Sportassortiment voor kinderen

Wij bieden hippe kindersportkleding aan, die ook nog eens lekker zit. Kinderen zijn namelijk continu in de weer als ze op voetbal, tennis, hockeyof basketbal zitten. Zachte, comfortabele en ademende sportkleding is dan van belang. Op deze manier staan jongens en meisjes graag op de tennisbaan, het voetbalveld, het hockeyveld of misschien wel op de piste! Wim Jaquet Sports heeft namelijk ook wintersportkleding.

Sportbroeken, sportshirts en sportschoenen
Ons assortiment bestaat uit diverse sportbroeken en kleurrijke T-shirts tot aan jurkjes en rokjes. Ook de meest hippe kindersportschoenen kom je in onze webshop tegen. Wij hebben bovendien een complete uitrusting voor de wintersport voor zowel jongens als meisjes. Denk aan skikleding, helmen, brillen, handschoenen en ski’s.

Adidas, Brunotti, O’Neill en meer…

De kindersportkleding bij Wim Jaquet Sports bestaat uit veel A-merken, zoals Adidas, Brunotti, O’Neill, Nike en Protest. Zij bieden mooie collecties voor jongens en meisjes. Stoer, modern en met de juiste kwaliteit. Dit is precies wat jouw zoon of dochter wil tijdens de sport.

Advies nodig?
Sportkleding is voor iedereen belangrijk. Ook voor kinderen. Zij moeten plezier hebben tijdens de voetbal, hockey, tennis of vechtsport. Daarom is het essentieel om te kijken naar de juiste maat, het materiaal en functionaliteiten. Voor vragen kun je altijd bellen naar onze klantenservice via 033-4618996 of een afspraak maken met onze sportspecialisten in onze winkel.

Filters

Merken

Filter op

Productsoort

Maten

Geslacht

Niveau

Thema

Eigenschap

Uitvoering

Type

Materiaal

Prijzen

×