Icepeak

Toon Sorteren op Filter op Subcategorie
171 artikelen
Icepeak cole
Icepeakcole € 79,99
Icepeak carson
Icepeakcarson € 169,99
Icepeak Robin Jr
IcepeakRobin Jr € 22,99
Icepeak Neron Jr
IcepeakNeron Jr € 22,99
Icepeak Robin Jr
IcepeakRobin Jr € 22,99
Icepeak Kedar
IcepeakKedar € 119,99
Icepeak Johnny
IcepeakJohnny € 89,99
Icepeak Kenji
IcepeakKenji € 69,99
Icepeak Kody
IcepeakKody € 99,99
Icepeak Ken
IcepeakKen € 179,99
Icepeak Kanye
IcepeakKanye € 169,99
Icepeak Kirk
IcepeakKirk € 79,99

Icepeak 

Icepeak biedt functionele, warme en actieve kleding voor optimale prestaties in de sport, vrije tijd en dagelijks gebruik. Icepeak is voor sportieve mensen die graag plezier willen hebben.

Bij Wim Jaquet Sports
Wij verkopen bij de Wim Jaquet Sports van Icepeak veel outdoor kleding, kinderjackets en skikleding maar ook kleding wat casual gedragen kan worden. Het doel van Icepeak outdoor kleding is om de mensen zich fijn te laten voelen in de kleding bij het lopen in de vrije natuur. Het is beschermend tegen alle weersomstandigheden, het heeft lichte en ademende materialen, plus verschillende combinaties van materialen die zorgen voor comfort, terwijl u geniet van uw outdoor-ervaring. 
 
Over Icepeak
Het merk Icepeak is in Finland begon in het jaar 1907, in 1996 wereldwijd verkocht. Daarnaast is Icepeak één van de grootste sportkleding merken in Europa. in de jaren 1970 kreeg het bedrijf een wereldwijde erkenning. De productie-activiteiten in het verre Oosten steeg in de jaren 1990. Icepeak verkocht zijn eerste kleding in China en Azië. In het jaar 1996 werd het merk 'officieel' gelanceerd wereldwijd. En dat werd een succes. Icepeak biedt actieve sportkleding voor sport winkels en warenhuizen. Het merk ontwerpt sportkleding aan outdoor ervaring van de consument te maximaliseren. Betaalbare prijzen, hoogwaardige materialen, functionele details en trendy design zijn de belangrijkste factoren in het succes van het merk.
Filters

Merken

Filter op

Productsoort

Maten

Geslacht

Thema

Prijzen

Wis filters
×