Goldbergh

Toon Sorteren op Filter op Subcategorie
49 artikelen

Goldbergh winterkleding

Dit moderne merk heeft in een paar jaar tijd al een goede naam gemaakt in de fashionwereld. Met de stijlvolle kleding van Goldbergh ziet iedereen er 'fancy' uit. De artikelen van Goldbergh zijn dan wel prijzig, maar dit wordt volledig gecompenseerd door de kwaliteit van de producten. De innovatieve designs van Goldbergh hebben bovenal een gericht oog op detail. Van top tot teen is er nagedacht over de functionaliteit en stijl van de kledingstukken.

Bij Wim Jaquet Sports
Goldbergh is dan ook te vinden in het assortiment van Wim Jaquet Sports, voornamelijk op de winterafdeling. Denk aan onder andere winterjassen, broeken, shorts, vesten en T-shirts. Deze artikelen zijn verkrijgbaar op de webshop en in onze winkel in Amersfoort.

Over Goldbergh
Goldbergh is een zeer jong merk. Het merk werd namelijk in 2011 gelanceerd door de Nederlandse Sandra Peet en Lieke van den Berg. Deze dames hadden zelf allebei al 20 jaar ervaring in de fashionwereld en wisten dus wat ze deden. Wat blijkt uit de stijlvolle designs die zij sinds dien op de markt brengen. Het merk is zoals gezegd nog erg jong en zal zich blijven ontwikkelen om aan jou wensen en behoeften te voldoen.
Filters

Merken

Filter op

Productsoort

Maten

Geslacht

Thema

Prijzen

Wis filters
×