VERHUUR / LEASE

verhuur ski en snowboard

Wilt u graag ski's, snowboard, softboots of skischoenen huren? Dan is dat mogelijk bij Wim Jaquet Sports. Zowel voor volwassenen als kinderen zijn er diverse verhuurmogelijkheden. Daarnaast bieden wij een uniek Lease Programma voor de kleine skiërs. Onderstaand vindt u alle informatie over huren en leasen bij Wim Jaquet Sports.

Verhuur Programma

Wilt u graag ski's/snowboards huren voor uw wintersport? U kunt eenvoudig kiezen tussen comfort/sport ski's en allmountain snowboards. Daarnaast verhuren we ook softboots en skischoenen. Uw gehuurde materiaal wordt inclusief ski-/boardbag geleverd, waardoor u deze eenvoudig kunt meebrengen. Vind hier de prijzen voor het verhuur programma van Wim Jaquet Sports. (Let op, wegens drukte is het niet mogelijk op zaterdag de verhuur van materiaal te regelen in onze winkel)

Lease Programma

Voor de kleine skiliefhebber heeft Wim Jaquet Sports het Junior Lease Plan ontwikkeld. Een ongekend programma om tegen een unieke prijs ieder jaar het beste skimateriaal voor de kinderen te hebben. Het Junior Lease Plan houdt in:

  • Een volledige junior skiset tegen een gereduceerde prijs
  • Bij inruil: garantie van terugbetaling van een vooraf vastgesteld bedrag
  • Altijd de beste materialen van het A-merk Fischer

Kortom, in plaats van iedere wintersport een volledige skiset te huren voor de kinderen schaft u nu een volledige set aan voor een scherpe prijs en weet u exact welk bedrag u terugkrijgt na een bepaalde periode. U kunt het materiaal eenvoudig retourneren, waarna de inruilkorting wordt verrekend. Vind hier een overzicht van het Junior Lease Plan met de leasematerialen, netto aanschafprijs, inruilkorting en de kosten per jaar. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen: 033-4618996.