BESPANSERVICE

tennisracket laten bespannen

Onze tennisafdeling heeft een professionele bespanservice voor tennis-, badminton- en squashrackets. De voordelen van onze bespanservice op een rijtje:

  • 24-uurs bespanservice
  • Meer dan 20 jaar ervaring in bespannen
  • Gratis grips plaatsen
  • Bespankortingskaart*

Bij het plaatsen van een nieuwe bespanning worden er een aantal vragen aan u gesteld. Zo houden wij rekening met verschillende aspecten, zoals uw tenniservaring, speelstijl en eventuele blessures die u heeft gehad. Op basis hiervan bepalen wij welke snaar het beste bij u past.

Heeft u last van een blessure?
Onze specialisten kunnen u productadviezen bieden om uw blessures/klachten te verminderen. Vaak is een tennisarm bijvoorbeeld het gevolg een verkeerde grip, bespanning of racket. Onze specialisten kunnen in dit geval een tennisarmvriendelijke snaar adviseren. Kortom, stel gerust uw vraag en wellicht kunnen wij helpen uw blessures te verminderen.

Grips en tubings
Uw racket wordt altijd gecontroleerd tubings en rackets. Tubings worden bij ons gratis vervangen en ook een grip kan gratis door onze vakspecialisten worden geplaatst. Wij adviseren doorgaans uw (over)grip regelmatig te vervangen, aangezien dit mogelijke blessures voorkomt.

*Onze bespankortingskaart biedt u de mogelijkheid te sparen voor korting, volgens de onderstaande methode:

  • 1ste keer bespannen = 10% korting
  • 2de keer bespannen = 15% korting
  • Opvolgende keren bespannen = 20% korting

Onderstaand vindt u de prijslijst van de bespanning van tennisrackets. Duurzame snaren zijn dikker dan de gemiddelde snaar en bevatten sterkere materialen. Een Comfort snaar zorgt voor weinig trillingen in uw arm en de snaren zijn relatief minder sterk. Een Power snaar zorgt voor een hogere snelheid in de bal. Combi snaren zijn een combinatie van verschillende type snaren, bijvoorbeeld een sterke snaar en gevoelssnaar in één.

Prijslijst bespanning tennisrackets

 

Prijslijst bespanning Squash- & Badmintonrackets