Brunotti

Brunotti is een merk met status. Wanneer jij in de stoere kleding van Brunotti loopt, weet iedereen dat jij een goede stijl hebt. Het Italiaanse merk is gespecialiseerd in 'boardsporten', surfen en snowboarden, en heeft voor winter en zomer van alles in huis.


Bij Wim Jaquet Sports

Gezien de status van Brunotti kan het merk natuurlijk niet wegblijven uit het assortiment van Wim Jaquet Sports. De kleding van Brunotti is zowel in de sport als casual te dragen en zorgt in beide gevallen voor een stijlvolle indruk. Bij Wim Jaquet Sports worden zowel winter- als zomerartikelen van Brunotti aangeboden. Denk aan ski- en snowboardkleding en -accessoires, maar ook aan zwembroeken en zomerkleding. Deze artikelen zijn bij Wim Jaquet Sports verkrijgbaar op de webshop en in onze winkel in Amersfoort.


Over Brunotti

Nadat Italiaan Claudio Brunotti zich in 1979 in Scheveningen vestigde, begon hij in 1983 met het verkopen van surfboards en bijpassende T-shirts. In 1990 kwamen hier snowboardoutfits bij. Het merk is dus gespecialiseerd in 'boardsporten' en combineert de beste technieken met een vleugje Italiaanse stijl wat ervoor zorgt dat jij de beste boardkleding in handen krijgt.  

Filters

Merken

Filter op

Productsoort

Maten

Geslacht

Thema

Prijzen

Wis filters
×