Björn Borg

Toon Sorteren op Filter op Subcategorie
67 artikelen

Björn Borg sportkleding

Het stoere merk Björn Borg heeft zijn naam en status te danken aan de gelijknamige tennislegende. Ook het logo in de vorm van een tennisbal is natuurlijk afgeleid van de grootse sportcarrière van de Zweed. Het sportieve kledingmerk staat vooral bekend om haar uitdagende karakter en eigen stijl, eigenschappen die jou als fanatieke sporter natuurlijk aanspreken. De collectie van Björn Borg bestaat uit sportkleding, maar heeft ook een ruime keuze aan toffe kleding die jou ook buiten de sportwereld in de spotlights zet.


Bij Wim Jaquet Sports

Dit stoere merk kan natuurlijk niet missen in de collectie van Wim Jaquet Sports. Deze kleding is in de sport maar ook casual te dragen. De ruime keuze aan Björn Borg kleding bij de Wim Jaquet Sports bestaat uit ondergoed, tenniskleding en vrijetijdskleding. Al deze artikelen zijn verkrijgbaar op de webshop of in onze winkel in Amersfoort.


Over Björn Borg

Tijdens de legendarische tenniscarrière stond Björn Borg al bekend als een 'fashion icoon'. Na het beëindigen van zijn sportcarrière begon het rolmodel Björn Borg zijn eigen kledinglijn. Het kledingmerk deelde dezelfde visie als de toptennisser: risico's nemen om het verschil te maken is veel aantrekkelijker dan het veilig spelen. Met deze instelling ging het bedrijf in haar vroege jaren de ondergoed wereld in, om deze uiteindelijk compleet te veranderen. Na haar succes in de ondergoed branche is Björn Borg uitgegroeid tot een wereldwijd topmerk dat niet alleen actief is in de ondergoed branche, maar ook op het gebied van sport- en vrijetijdskleding.Filters

Categorieën

Merken

Filter op

Productsoort

Maten

Geslacht

Prijzen

Wis filters
×