Asics

Toon Sorteren op Filter op Subcategorie
125 artikelen
Asics Gel Glorify
AsicsGel Glorify € 174,99 voor € 149,99
Asics Gel-ikaia 6 Gs
AsicsGel-ikaia 6 Gs € 54,99 voor € 44,99
Asics Gel Glorify
AsicsGel Glorify € 174,99 voor € 149,99
Asics Gel-ikaia 6 Gs
AsicsGel-ikaia 6 Gs € 54,99 voor € 44,99
Asics Race Tight
AsicsRace Tight € 59,99
Asics Race Tight
AsicsRace Tight € 59,99
Asics Seamless Ls
AsicsSeamless Ls € 49,99

ASICS sportkleding

Asics is hét merk voor de echte sporter, altijd te herkennen aan het gestreepte logo op de schoenen en het a-vormige logo op de kleding. Vooral in de hardloopwereld is Asics niet te vermijden. Door de goede kwaliteit en het sterke merk is Asics een grote naam in de sportwereld.


Bij Wim Jaquet Sports

Bij Wim Jaquet Sports mag dit merk dan ook zeker niet missen. Het assortiment van Wim Jaquet is ruim gevuld met producten van Asics met onder andere shirts, broeken, truien, schoenen en sporttassen, maar ook accessoires zoals bidons. Wim Jaquet Sports heeft zowel sport- als casual artikelen van Asics. Deze artikelen zijn te verkrijgen op de webshop en in onze winkel in Amersfoort.


Over Asics   

Asics is een Japans sportmerk, dat in 1949 is opgericht door Kihachiro Onitsuka. Wat begon als een plaatselijk Japans bedrijfje dat zich bezig hield met het maken van basketbalschoenen, groeide uit tot één van de grootste sportmerken van de wereld. Het merk verkoopt nu sportartikelen voor allerlei sporten, maar is vooral gespecialiseerd running, tennis- en fitnessartikelen.

Filters

Merken

Filter op

Productsoort

Maten

Geslacht

Thema

Prijzen

Wis filters
×